magdasnews.gr
News

Κακοκαιρία: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί σε Πάρνηθα και Φυλή από τα μεσάνυχτα

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, δεκάδες οδηγοί βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Πάρνηθα και τη Φυλή λόγω της κακοκαιρίας “Αυγή”.

Πρόκειται για παρέες νεαρών που δεν τήρησαν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η Εθελοντική Μονάδα Αποκατάστασης Κινδύνων (ΕΜΑΚ) πραγματοποίησε επιχείρηση απεγκλωβισμού για τα 15 εγκλωβισμένα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το OPEN, οι οδηγοί είναι όλοι ασφαλείς, αλλά τους επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Επίσης, είναι υπό εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρων, οι οποίοι, μέσα στην κακοκαιρία, περπάτησαν προς το βουνό. Ο δρόμος στην Πάρνηθα παραμένει κλειστός από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού είναι επίσης σε εξέλιξη στη Φυλή, όπου το ερπιστριοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο, με αποτέλεσμα πέντε πεζοπόρα τμήματα να κατευθύνονται προς το σημείο για βοήθεια.

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας:«Έπαθα σοκ με αυτό που έμαθα για έναν γνωστό τραγουδιστή και έναν πολιτικό – Έχω πέσει από τα σύννεφα»

News Room G

Ο Δημήτρης Νατσιός ανάγνωσε απο το βήμα της Βουλής την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου – αντιδράσεις απο το ΠΑΣΟΚ

News Room G

Επίθεση με μπογιές δέχθηκε ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός

News Room G