magdasnews.gr
People & Politics

Έξαλλη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά με τα σχόλια στα social media: “Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη και το άγχος μιας οικογένειας”

Έξαλλη η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά με τα σχόλια στα social media: "Είναι ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη και το άγχος μιας οικογένειας"

Την οργή αλλά και την θλίψη της απέναντι σε όσους έσπευσαν να γράψουν ανεπίτρεπτα σχόλια στα social media, για το επεισόδιο που υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς, εξέφρασε η κόρη του υφυπουργού, Ιωάννα. 

Η ίδια, με ένα σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε σε χρήστη του facebook που χαρακτήρισε “ευχάριστο γεγονός” την περιπέτεια υγεία του πατέρα της, αναφέροντας: “Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας”.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή:

“Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα”.

κορη_χαρδαλια

Σχετικές αναρτήσεις

Ποια είναι η ξανθιά Ελληνίδα που βρέθηκε χθες στον Λευκό Οίκο μαζί με την ομάδα του Donald Trump

News Room A

Μαρέβα Γκραμπόφσκι σε Βαξεβάνη: «Θα πούμε τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη»

News Room A

Βαρύ πένθος για την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως

News Room A