magdasnews.gr
People & Politics

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η επιστροφή

Το απόγευμα στη Βουλή θα πραγματοποιήσει συνάντηση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τον Αλέξη Χαρίτση, όπου αναμένεται να ανακοινώσει την επανενεργοποίησή του στην πολιτική με την προσχώρησή του στη Νέα Αριστερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Αριστερά, η συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17:30 στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής της παράταξης στη Βουλή, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης.

Η επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναμένεται να προκαλέσει σημαντική αντίδραση σε ένα περιβάλλον πολιτικής αναταραχής. Η παρουσία του, ο οποίος είναι γνωστός για τις πολιτικές του απόψεις και τη δέσμευσή του σε αρχές και αξίες, αντιπροσωπεύει μια θετική εξέλιξη στο πολιτικό σκηνικό.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος υπήρξε υφυπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και βουλευτής στην Α’ Αθηνών, έχει επίσης εκτελέσει διαφορετικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως τη διεύθυνση στο Eteron – Ινστιτούτο Έρευνας και Κοινωνικής Αλλαγής και τη συνεργασία με τη Διεθνή Αμνηστία. Η επιστροφή του στην πολιτική ζωή αντιπροσωπεύει έναν πολύ σημαντικό εκδημοκρατισμό στο πολιτικό πεδίο.

Σχετικές αναρτήσεις

Δύο χρόνια χωρίς τον Θέμο Αναστασιάδη!

News Room M

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απαντά με ανακοίνωσή του για το αν του ζητήθηκε να παραιτηθεί

News Room A

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς: “Είναι διασωληνωμένος και έχει μείνει 60 κιλά”

News Room A