magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Γιατί οι Έλληνες βλέπουν το Manifest στο Netflix;

Γιατί οι Έλληνες βλέπουν το Manifest στο Netflix;

Αν είσαι και εσύ ένας από τους χρήστες του Netflix που μόλις ξεκίνησε να βλέπει το Manifest, τότε σίγουρα πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο. 

Στην Ελλάδα το Manifest ήρθε για πρώτη φορά μέσα από την Cosmote TV. Ωστόσο αργότερα το Netflix πήρε τα δικαιώματα και πλέον η συγκεκριμένη σειρά βρίσκεται στο Top 10 για παραπάνω από δύο εβδομάδες, στη χώρα μας.

Τελικά γιατί όλοι βλέπουν το Manifest;

Τι θα έλεγες αν ένα αεροπλάνο που έφευγε σήμερα από το αεροδρόμιο, επέστρεφε μετά από 5 χρόνια και με τους επιβάτες να νομίζουν ότι πέρασαν μόλις δύο ώρες; Σίγουρα θα έλεγες ότι πρόκειται για μια θεωρία συνωμοσίας ή ένα πείραμα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία του Netflix. Ένα αεροπλάνο “έχασε το δρόμο” για περίπου 5 χρόνια και όταν οι επιβάτες επέστρεψαν είδαν έναν διαφορετικό κόσμο που… τους είχε για πεθαμένους.

Αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού κάτι παραπάνω από ένα περίεργο ταξίδι “συνδέει” τους επιβάτες του αεροπλάνου και μαζί τους καλείσαι να βρεις τη “λύση” του μυστηρίου, ανάμεσα σε θανάτους, Κυβερνητικά μυστικά και μια επιστήμονα που προσπαθούσε να συνδέσει τη σκέψη των ανθρώπων, σε μια.

Οι επιβάτες του αεροπλάνου έρχονται αντιμέτωποι με πολλές αλλαγές στις ζωές τους, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για μια “δεύτερη ευκαιρία” στη ζωή. Χωρίς αμφιβολία, η σειρά σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αφού το μυστήριο ξεκινάει από πολύ νωρίς και δεν σταματά μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μίλησαν για ένα νέο “Lost”. Όχι, το Manifest δεν μπορεί να συγκριθεί με την υπερπαραγωγή που στο παρελθόν είδαμε μέσα από την Κρατική Τηλεόραση και τον ΑΝΤ1. Το Manifest, έχει κάτι το διαφορετικό, που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει και κανείς δεν μπορεί να ερμηνεύσει. Αυτό που όλοι λένε, είναι “ναι” στο κουμπί του Netflix που γράφει “Δείτε το επόμενο επεισόδιο”.

Δείτε το trailer για την πρώτη σεζόν της σειράς (ακολουθούν και άλλες):

Σχετικές αναρτήσεις

MΟNOGRAM X: Αυτό είναι το μουσικό Project από την Ιωσηφίνα Μακρή και τον Γιώργο Σιμάτο (video)

News Room M

Ηλιάδη-Βελισσάρης-Βέρρα-Ίμβριος: Στα backstage της φωτογράφισης αφίσας τους για το «Vegas»

News Room A

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του κομμωτηρίου “d.mD Hairstyle”!

News Room M