magdasnews.gr
News

Γιώργος Τσίπρας: Από την τηλεόραση έμαθα για την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η εξαγγελία του Στέφανου Κασσελάκη πως θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προκάλεσε αίσθηση. Προκάλεσε όμως και δυσαρέσκεια, κυρίως γιατί κορυφαία στελέχη, όπως ο Γιώργος Τσίπρας το έμαθαν από την τηλεόραση!

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο STAR, βρέθηκε στο KONTRA και είπε ότι έμαθε την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την τηλεόραση. «Προφανώς» απάντησε ο Γιώργος Τσίπρας στην ερώτηση αν αυτό τον ξενίζει.

Στην ερώτηση της Νατάσσας Γιάμαλη γιατί χρειάζεται η κομματική πειθαρχία σε ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε: «Θα το ψηφίζαμε όλοι και όλες. Το θέμα της κομματικής πειθαρχίας το άκουσα κι εγώ από την τηλεόραση οπότε δεν έχω να σας απαντήσω κάτι γι’ αυτό».

«Το άκουσα από την τηλεόραση, το έμαθα από την τηλεόραση», απάντησε σε νέα ερώτηση κι όταν η Νατάσσα Γιάμαλη επέμεινε αν τον ξενίζει, είπε: «προφανώς, αλλά δεν είμαι ο μόνος που το άκουσα από την τηλεόραση».

Στην ερώτηση αν υπήρχαν δυο γραμμές στον ΣΥΡΙΖΑ και διαφωνίες να «βγάλουν» εκείνοι τα «κάστανα από τη φωτιά της ΝΔ», ο Γιώργος Τσίπρας απάντησε «Δεν έγινε μεγάλη συζήτηση για να συμμετέχω και να έχω άποψη. Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμάτι της κοινωνίας, της πιο προοδευτικής κοινωνίας. Υπάρχουν προβληματισμοί και σε ό,τι αφορά την τακτική της κυβέρνησης με την αποχή.Δεν υπάρχουν δυο γραμμές, υπάρχουν διαφορετικές γνώμες», είπε και συμπλήρωσε ότι κι εκείνος θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να «διευκολύνει» τη Νέα Δημοκρατία.

To άρθρο Γιώργος Τσίπρας: Από την τηλεόραση έμαθα για την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σχετικές αναρτήσεις

Τα 200 δισ. ευρώ υπερβαίνει το κόστος του πολέμου στην Ουκρανία για την γερμανική οικονομία

News Room G

Τρόμος για δυο γυναίκες από αδίστακτους ληστές στην Πέλλα: Βίντεο ντοκουμέντο «τσάκωσε» τους κακοποιούς

Newsroom

Στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα – δείτε τι της συνέβη

News Room G