magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Γιορτινή ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένα εδέσματα και live το διάσημο συγκρότημα «OtherView» στο εορταστικό πρόγραμμα του Moorings!

Γιορτινή ατμόσφαιρα, εκλεπτυσμένα εδέσματα και live το διάσημο συγκρότημα «OtherView» στο εορταστικό πρόγραμμα του Moorings!

Το Moorings, σημείο αναφοράς στη Μαρίνα του Λαιμού Βουλιαγμένης, στρώνει γιορτινό τραπέζι και σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων με signature Festive Menus & Cocktails.  

Εξαιρετικοί γευστικοί συνδυασμοί, πεντανόστιμες επιλογές και εκλεκτές πρώτες ύλες συνθέτουν ένα πλούσιο μενού δια χειρός του chef Ανδρέα Σχοινά και σας περιμένουν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα και γιορτινή ατμόσφαιρα.  Οι  «OtherView» θα δώσουν το ρυθμό την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο jazz ήχους και δυνατές ερμηνείες που θα ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. 

Χριστουγεννιάτικο Μενού 

Τα ορεκτικά περιλαμβάνουν απολαυστικό τραγανό brioche με ώριμο κατσικίσιο τυρί και με λάδι λευκής τρούφας, σούπα καπουτσίνο γαλοπούλας με γλυκό καλαμπόκι και καπνιστή πάπρικα, αργοψημένη χοιρινή πάνσετα με πουρέ γλυκιάς κολοκύθας, μαύρη τρούφα και καραμελωμένα κρεμμύδια σε χυμό από μύρτιλα. 

Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει ταλιάτα από επιλεγμένο μοσχάρι στο ξυλόφουρνο με πουρέ λευκής γλυκοπατάτας, ρομανέσκο ατμού, πατάτες rosti και σάλτσα από balsamico και ροδι και μια απολαυστική πράσινη σαλάτα με μικροφύλλα, vinaigrette πετιμέζι, ώριμη γραβιέρα, σέλερι, σταφύλια και καρύδι. 

Ο επίλογος γράφεται γλυκά με μία τάρτα με ξινόμηλα με κρέμα λευκής σοκολάτας και αφρό αλμυρής καραμέλας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ CHRISTMAS MENU

Πρωτοχρονιάτικό μενού 

Τα ορεκτικά περιλαμβάνουν λαχταριστό macaron από μελάνι σουπιάς με καπνιστό σολομό, crème fraiche, κάρδαμο και μπρικ σολομού, σούπα βελουτέ καραβίδας με μαραθόριζα confit και Surf’ n’ Turf maki roll με καβουρόψιχα, wagyu και tobiko wasabi. 

Το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει ψητό φιλέτο φασιανού με πουρέ πράσου, μανιτάρια maitake, γλυκόξινη σάλτσα gravy, σαλάτα με βουβαλίσια μπουράτα, καπνιστά κίτρινα παντζάρια, μικρόφυλλα και pesto καρυδιού ενώ το γαστρονομικό αυτό ταξίδι κλείνει σοκολατένια με μια μους bitter σοκολάτας, φρούτα του δάσους και γρανίτα σαμπάνιας. 

Τέλος, το Moorings σας περιμένει για το νοστιμότερο Κυριακάτικο ξύπνημα στις 26 Δεκεμβρίου  και την Κυριακή 2 Ιανουάριου για ένα υπέροχο brunch από τις 11:00 ως τις 14:00, με μια πολύ μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών γεύσεων σε μια εορταστική ατμόσφαιρα  και  με την πάντα μοναδική του θέα! 

Για τα νέα του Moorings, μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του www.moorings.gr και τις σελίδες τους στο facebook https://www.facebook.com/moorings.gr και το instagram https://www.instagram.com/moorings.gr/.

Σχετικές αναρτήσεις

David Lindsay-Abaire – «GOOD PEOPLE» | Από τις 20 Οκτωβρίου 

News Room A

Οι επώνυμοι διασκέδασαν με τη Νίνα Λοτσάρη στο Quintessa στην Κηφισιά

News Room A

Δήμος Αθηναίων: O “Πολιτισμός στις Γειτονιές” κάνει 2η στάση στο Παγκράτι!

News Room A