magdasnews.gr
People & Politics

H Λατινοπούλου σε ρόλο… αναλύτριας – «Χθεσινό τίποτα» ο Κασσελάκης – Όμορφη και στρέιτ η Αχτσιόγλου!

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, τοποθετείται πλέον ως… πολιτική αναλύτρια και μας τον γνωστό σεξιστικό λόγο της εξηγεί  γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα βίντεο – παραλήρημα που ανέβασε στα social media, η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», ούτε λίγο ούτε πολύ, λέει ότι ο κ. Κασσελάκης επικράτησε στις εκλογές επειδή είναι γκέι και «δεν τον έφαγαν τα κυκλώματα» αλλά αντίθετα τον στήριξαν και η Έφη Αχτσιόγλου ηττήθηκε επειδή είναι «όμορφη, πετυχημένη και στρέιτ και αυτό στην Ελλάδα είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ».Όπως διαβάσαμε στο in Magazin.gr.

Χαρακτηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «χθεσινό τίποτα» και «κενό πουκάμισο» που το μόνο που έχει να πουλήσει είναι η εικόνα του και με αυτή δημιουργεί ντόρο. Έτσι λέει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που έχει ουκ ολίγες φορές προκαλέσει σάλο, με τις δηλώσεις της για την ομοφυλοφιλία, το αν οι γυναίκες θα είναι ξυρισμένες και χοντρές χωρίς να τη ρωτήσουν και εσχάτως αν η Κλεοπάτρα θα είναι μαύρη.

Επίσης, θεωρεί ότι τον Κασσελάκη τον φύτευσαν «κάποια κέντρα πέραν του Ατλαντικού» σε συνεργασία με εγχώριους ολιγάρχες» και ο Αλέξης Τσίπρας, που «γι’ αυτό έμεινε έναν μήνα στην Αμερική!»

Και όσο για την Έφη Αχτσιόγλου, είναι η μεγάλη χαμένη, γιατί κατά τη Λατινοπούλου, παραείναι όμορφη και πετυχημένη και με σαφή πολιτικό λόγο.

Και γιατί, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, λέει ότι οι γυναίκες δεν ψηφίζουν γυναίκες που θεωρούν ότι είναι πιο πετυχημένες και πιο όμορφες.

«Το φαινόμενο Κασσελάκης ή ο θρίαμβος της αερολογίας και της εικόνας επί της πολιτικής; Δυστυχώς, στη χώρα που ζούμε αρκεί να συνασπιστούν κάποια κέντρα πέραν του Ατλαντικού με εγχώριους ολιγάρχες κι έτσι ένα χθεσινό τίποτα, ένα «κενό πουκάμισο», με διαδικασίες εξπρές, θα γίνει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς ισχυρίζονται; Φυσικά και όχι! Πριν από 20 μέρες δεν τον ήξερε άνθρωπος στα social media ούτε είχε κάποιο σοβαρό κοινό να τον ακολουθεί. Απλά γελάω. Όμως έχει τη στήριξη πολλών και ισχυρών παραγόντων προφανώς, από τον Τσίπρα -που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική – μέχρι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του έπαθαν –τυχαία!- φρενίτιδα με το άτομό του.

Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωνιακό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει ότι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκέι, με σύντροφο, εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ και ηθοποιό του Χόλιγουντ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό.

Δηλώνει πετυχημένος και αυτοδημιούργητος –εδώ γελάμε- και με προϋπηρεσία στη Goldman Sachs, που ήδη αποσύρθηκε από το βιογραφικό του. Γιατί άραγε;

Πρόκειται για το τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου με την οποία διαφωνώ οριζόντια και κάθετα πολιτικά, όμως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, ώσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια, γερό βιογραφικό και δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της.

Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και αυτό στην Ελλάδα είναι μεγάλο ντεζαβαντάζ.

Μην ξεχνάμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που κύρια δύναμή του είναι οι γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες.

Αν όλα αυτά τα κάνετε μια σούμα, θα δείτε πώς θριάμβευσε η εικόνα της πολιτικής με μεγάλο θύμα την ίδια την Αχτσιόγλου αλλά πάνω από όλα την ίδια την πολιτική σκηνή της χώρας. Γιατί μόνο σε μια μπανανία θα μπορούσαν να επιβάλλουν ως πολιτικό αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναν τύπο που δεν μπορεί να δώσει καμία πολιτική απάντηση και αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις, τα έκανε θάλασσα και επιπλέει μόνον επικοινωνιακά με την εμφάνιση του και με μεγαλύτερο ατού του την ομοφυλοφιλία του».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ηρώδειο: Η συνάντηση με τον Co-CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος

News Room A

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ντόρα Μπακογιάννη για την Αλβανία

Newsroom

Χάρης Δούκας: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom