magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

H Parabita λανσάρει η Parabita την Denim συλλογή της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021!

H Parabita λανσάρει η Parabita την Denim συλλογή της για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021!

H νέα συλλογή Denim της Parabita, είναι εδώ και είναι πιο καινοτόμα από ποτέ.

Διανύουμε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους για την παγκόσμια μόδα όπου όλοι οι κρίκοι της αλυσίδας παραγωγής δημιουργούν συνέργειες και δουλεύουν προς μια κοινή κατεύθυνση. Αυτή της βιωσιμότητας των τεχνολογιών και των καινοτόμων ιδεών που σέβονται το περιβάλλον .

Η Parabita κάνει τη δική της αρχή πάνω στις τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον και αφαιρεί τα μεταλλικά στοιχεία που δεν είναι απαραίτητα από τα ρούχα της Denim Συλλογής της για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021, ώστε αυτά να είναι πιο ευκολά ανακυκλώσιμα.

Στη Denim Collection SS21 προστίθενται ακόμα νέες τεχνικές επεξεργασίας που προσδίδουν Vintage αισθητική και ενισχύουν την ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή για τις οποίες η Parabita έχει εδραιωθεί στο χώρο της Ελληνικής Plus Size Μόδας.

Οι νέες αυτές τεχνικές μαζί με την ελαστικότητα που διαθέτουν τα υφάσματα επιμηκύνουν τη ζωή του ρούχου δίνοντας ταυτόχρονα με την πάροδο του χρόνου πιο μαλακή υφή και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Denim συλλογή της Parabita φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας που δε μπορείς να του αντισταθείς! Κάνε τώρα δικά σου τα κομμάτια-κλειδιά και φέρε από σήμερα την Άνοιξη στην ντουλάπα σου!

H Parabita λανσάρει η Parabita την Denim συλλογή της για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021!

Δες φωτογραφίες της Denim SS21 συλλογής στο παρακάτω linkhttps://we.tl/t-Ad0IAcC521

Δες όλα τα look στο:  https://www.parabita.com/gr/collections/denim-collection.html

Join the conversation:
***

Σχετικά με την Parabita:
Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79

Σχετικές αναρτήσεις

Malaika Arora: I Have Evolved A Lot In Terms of Fashion

News Room

12 Σκέψεις που περνάνε από το μυαλό κάθε γυναίκας όταν ξυρίζει τα πόδια της… (και που ποτέ δεν θα παραδεχτεί!)

News Room

Δείτε πώς είναι η κοιλιά σε δίδυμη κύηση μέσα από φωτογραφίες γυναικών της διπλανής πόρτας

News Room