magdasnews.gr
People & Politics

Help For Ioanna: Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Help For Ioanna: Μια βραδιά αφιερωμένη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Είναι μια από τις εγκληματικές ενέργειες που συγκλόνισαν την Ελλάδα και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης επί σειρά μηνών, όταν τον Μάϊο του 2020 εκείνη δέχτηκε βίαιη επίθεση με βιτριόλι από μια γυναίκα, σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας.

Από τη συγκεκριμένη ημέρα και έπειτα, η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε ριζικά, ενώ μέχρι και σήμερα η ίδια προσπαθεί, εμπιστευόμενη πάντοτε την επιστήμη και τους εκπροσώπους της, να αποκαταστήσει τις πληγές που της άφησαν εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα. Η Ιωάννα είναι ένα παράδειγμα δυναμικής γυναίκας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους ανεξαιρέτως, με την πηγαία αισιοδοξία και την στοχοπροσήλωσή της στο ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Μπορεί η καταδίκη της γυναίκας, που της επιτέθηκε, να τη γέμισε με το αίσθημα της δικαίωσης, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Ιωάννα ακόμη, μιας και έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, για να επουλωθούν τα τραύματά της και να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021, το gossip-tv παρευρέθηκε στο Μαρούσι και στο πάρτι για τα 3α γενέθλια της ελληνικής εταιρίας χειροποίητων επίπλων GAND, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας #HelpforIoanna, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα έδωσε το παρών, δείχνοντας πανέμορφη με το λαμπερό outfit της, δείχνοντας πως ακόμα και φορώντας τη μάσκα της, μπορεί να είναι πανέμορφη και να νιώθει αυτοπεποίθηση.

Το gossip-tv βρέθηκε στη καρδιά των βορείων προαστίων, σε ένα ιδιαίτερο πάρτι με τίτλο #HelpforIoanna, με λαμπερούς καλεσμένους, προς τιμήν της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της αποκατάστασης της υγείας της.

Δείτε το video εδώ

Σχετικές αναρτήσεις

Κέρδισε την αγωγή κατά της Μίνας Αρναούτη η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη: Το ποσό που καλείται να πληρώσει

News Room A

14 καταγγελίες κατά Κώστα Σπυρόπουλου και 11 κατά Αλέξανδρου Κακαβά ανακοινώνει το ΣΕΗ

News Room A

Πάνος Καμμένος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του – Μείον 80 κιλά

News Room A