magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Η Αθηναΐς: Στο comeback της στις πίστες, ξεσήκωσε τους Κεφαλονίτες, με ένα μοναδικό live (video)

Η Αθηναΐς: Στο comeback της στις πίστες, ξεσήκωσε τους Κεφαλονίτες, με ένα μοναδικό live (video)

Mέσα από τη συνεργασία της, με τη G Music, η Αθηναΐς, αποδεικνύει πώς έκανε το σωστό, με την στροφή της, από το ποπ, στο λαϊκό τραγούδι, κερδίζοντας επάξια, τον τίτλο, μίας σπουδαίας λαϊκής ερμηνεύτριας.

Και επειδή οι καλλιτέχνες, φαίνονται στο έργο, δια του λόγου του αληθές, όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που ακολουθούν, η εκρηκτική ερμηνεύτρια, προκάλεσε ντελίριο κεφιού, στο «Άμμος» στην Κεφαλονιά, όπου πρωταγωνίστησαν το βράδυ του Σαββάτου, μαζί με τον Διογένη, σε ένα πολύ δυνατό live, με πολύ χορό και τραγούδι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αθηναΐς, κάνοντας το δυναμικό comeback της στις πίστες, από το πόστο της λαϊκής ερμηνεύτριας, κέρδισε το χειροκρότημα των Κεφαλονιτών, που δεν σταμάτησαν να την ραίνουν με λουλούδια, δείχνοντάς της, πώς κατάφερε να τους κερδίσει στη διασκέδαση.

Η Αθηναΐς, που μέσα από τη συνεργασία της με τη G Music, μας έχει χαρίσει δύο υπέροχα τραγούδια, το «Επιλογή μου», και το «Στην Ευχή», ετοιμάζεται σε λίγες μέρες για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, με τίτλο «Πάλι αγάπησες καρδιά», αλλά και για άλλες,πολλές, live εμφανίσεις, ανά την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ LIVE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Πάρτε με μία γεύση από το teaser του νέου της τραγουδιού:

https://www.youtube.com/watch?v=-Ey7hRGe_fc

Σχετικές αναρτήσεις

Παραστάσεις από τους σπουδαστές της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ”Αθηναϊκή Σκηνή”

Newsroom E

Εντυπωσίασε η Γιώτα Νέγκα με την ερμηνεία της στο αφιέρωμα για το Μάνο Ελευθερίου στο Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια

News Room A

Oscars 2022: Οι νικητές, η Ουκρανία και η τρομερή Μπιγιονσέ

News Room A