magdasnews.gr
Ζωή

Η εικόνα της ημέρας: Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο που είχε σφηνώσει σε ρεζέρβα

Η εικόνα της ημέρας: Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο που είχε σφηνώσει σε ρεζέρβα

Πυροσβέστες στο νότιο Νιου Τζέρσεϊ διέσωσαν σκύλο που σφήνωσε σε ρεζέρβα λάστιχου.

Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο λαμπραντόρ το κεφάλι του οποίου εγκλωβίστηκε στο λάστιχο και δεν μπορούσε να βγει.

Το πλήρωμα της Εθελοντικής Πυροσβεστικής Εταιρείας του Φράνκλινβιλ απάντησε σε μια έκτακτη κλήση, την περασμένη Πέμπτη, και μετέβη στο σημείο όπου βρήκε την Daisy.

Ο λαιμός της ήταν βαθιά στη μέση της στεφάνης του ελαστικού και οι πυροσβέστες εργάστηκαν γρήγορα για να καταστρώσουν ένα σχέδιο διάσωσης ενώ προσπαθούσαν να διατηρήσουν την Daisy ήρεμη.

Ο υπολοχαγός Brandon Volpe είπε στο Philadelphia Inquirer ότι το πλήρωμα χρησιμοποίησε πρώτα σαπούνι για τα πιάτα και νερό, αλλά δεν μπόρεσε να απελευθερώσει το σκυλί, το οποίο ήταν «κολλημένο εκεί».

Στη συνέχεια δοκίμασαν φυτικό λάδι και όταν ούτε αυτό λειτούργησε, έβαλαν πλαστική μεμβράνη γύρω από το λαιμό της, ελπίζοντας ότι το λάδι και το σαπούνι θα την έκαναν να γλιστράει αρκετά.

Όταν και αυτό απέτυχε, ο Volpe θυμήθηκε ότι είχε, στο σπίτι του, κοπτήρες που χρησιμοποιούνται για την κοπή χάλυβα και μετάλλων, έτσι το πλήρωμα έβαλε την Daisy σε ένα κόκκινο φορτηγό και κατευθύνθηκε στο γκαράζ του Volpe.

Ο Volpe είπε ότι ο σκύλος «πανικοβλήθηκε λίγο», αλλά της έβαλαν μια πυροσβεστική κουβέρτα γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό για προστασία. Μέσα σε πέντε λεπτά, η Daisy ήταν ελεύθερη.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σολτς έκανε TikTok – Να τι ανέβασε και έγινε viral σε λιγότερο από 24 ώρες

Newsroom

Ρία και Άλκηστις Πρίνου με το προσωπικό των καταστημάτων Dr Prinou – «Δημιουργούμε ομάδες επιτυχίας»

Newsroom

Ferdinand Berthier: Η Google τιμά τον πρωτοπόρο κωφό εκπαιδευτικό με το σημερινό της doodle

News Room M