magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η εκρηκτική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

Η εκρηκτική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

Με μια λαμπερή επίδειξη στα πλαίσια της 29ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας AXDW, στο Ζάππειο Μέγαρο, η εκρηκτική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου έκλεψε γι’ ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τη νέα της κολεξιόν για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022.

Tην επίδειξη παρακολούθησαν front row πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι απ τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της σχεδιάστριας. Η νέα της κολεξιόν “Midnight Reborn” F/W 2022, είχε όλα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να μοιάζει ονειρική! Εξαιρετικές ολομέταξες δαντέλες, φίνα υφάσματα, περίτεχνα χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμους λίθους σε κοκτέιλ και βραδινά φορέματα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των Laloo Cosmetics & Mairiboo For Envie Shoes. Κομμάτια των συλλογών της σχεδιάστριας έχουν κατα καιρούς φιλοξενηθεί σε διάσημες boutique σε όλο τον κόσμο  όπως: Ντουμπάι, Κατάρ, Μονακό, Μιλάνο και Σαρδηνία. Στην Ελλάδα, μέρος των συλλογών της Χριστίνας Ζαφειρίου φιλοξενούνται κάθε χρόνο στα ξενοδοχεία  “Cavo Tagoo” της Μυκόνου & της Σαντορίνης αλλά και στις exclusive boutique “Enny di Monaco”.

Σχετικές αναρτήσεις

Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι | It’s Magic!

News Room

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινά μ’ ένα βήμα. Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023.

News Room M

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το Casual Look που επέλεξε για τη βόλτα της στο κέντρο της πόλης

News Room A