magdasnews.gr
People & Politics

Η Γιάννα Αγγελοπούλου και τα τσίπουρα σε πλαστικό τραπεζάκι

Η επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, με την αντιπροσωπεία της επιτροπής “Ελλάδα 20-21” στην Πρέβεζα, θα μείνει αξέχαστη τόσο στο Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, όσο και στους κατοίκους της πόλης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την παρουσία της προέδρου, κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη. Εκεί που όλοι περίμεναν να συναντήσουν τη “Σιδηρά Κυρία” και να έχουν μία αντιμετώπιση κάπως ιδιαίτερη, η Γιάννα “τους έστειλε αδιάβαστους”.

Έχουν να λένε στην Πρέβεζα, μέχρι σήμερα για το πόσο απλή, γλυκιά και προσιτή ήταν, όχι μόνο με τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, αλλά και με απλούς πολίτες που συναντούσε στο δρόμο. Ενδεικτικό των όσων έζησαν μαζί της στην Πρέβεζα, είναι η φωτογραφία, όπου η κυρία Αγγελοπούλου, κάθισε χωρίς δεύτερη σκέψη σε ένα απλό παραδοσιακό καφενείο στο Σαϊτάν Παζάρ και ήπιε τσιπουράκι παίρνοντας μία γεύση από την Πρεβεζάνικη φιλοξενία και λέγοντας στο Δήμαρχο: “Δεν είναι λίγο νωρίς για τσιπουράκι βρε παιδιά;”.

Όλα αυτά συνέβαιναν μπροστά στις κάμερες και στους φωτογράφους, οι οποίοι απαθανάτιζαν κάθε της βήμα στην πανέμορφη Πρέβεζα.

Η παρουσία της κυρίας Γιάννας Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, έγινε στα πλαίσια των συναντήσεών της, για τη διοργάνωση και τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιώργος Αυτιάς αποχαιρέτησε την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ με μια selfie

Newsroom

“Γυαλιά-καρφιά” το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

News Room A

Ο ποντιακός χορός του Ιμάμογλου στο χωριό του – Δείτε βίντεο

Newsroom