magdasnews.gr
Της…tv

Η κόντρα που ξεχείλισε το ποτήρι στην σχέση Μικρούτσικου-Καινούργιου

ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Αν έπρεπε να διακρίνω δύο ανθρώπους της τηλεόρασης που παρά τα συνεχή “beef” τους συνεχίζουν να συνυπάρχουν, σίγουρα ο πρώτος στη λίστα θα ήταν ο Αντρέας Μικρούτσικος και η Κατερίνα Καινούργιου.

Και αν με ρωτήσετε για τη γνώμη μου, νομίζω ότι ακόμα και στη στιγμή της βράβευσης, θα έκαναν καβγά για το ποιος θα πάρει το έπαθλο στο σπίτι. Είναι απίστευτο πόσο πολύ μας δείχνουν πόσο ασφυκτιούν ο ένας από την παρουσία του άλλου. Και αυτό φαίνεται σαφώς, ανεξάρτητα από το αν οι ίδιοι το αρνούνται. Απλά μεταφέρω τις σκέψεις ενός απλού τηλεθεατή που γίνεται μάρτυρας τέτοιων τοξικών σχέσεων.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι “φιλοφρονήσεις” τύπου “εμείς μαζί δεν κάνουμε και χωριστά δεν μπορούμε” και το “δεν τρέχει τίποτα, είμαστε αγαπημένοι” δεν ακολουθούν πια. Αντιθέτως, όλα αυτά τα ρητορικά κλισέ δεν συνάδουν με τα δολοφονικά βλέμματα και τις δηλητηριώδεις ατάκες τους στο τελευταίο τους “beef”. Είναι φανερό πως η σχέση τους δεν είναι αστεία και στο τέλος φαίνεται να ασφυκτιά και να μην περνά καλά.

Ο Μικρούτσικος δεν υιοθετεί στερεότυπα, και γι’ αυτό ίσως τον έχουν πάρει στην εκπομπή. Η γνώμη του μετράει, δεν φρικάρει ποτέ τα λόγια του, και δεν περιορίζει τη σκέψη και τη γλώσσα του. Αυτό είναι αυτό που αγαπάει ο τηλεθεατής και αυτό κάνει την εκπομπή να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες.

Από την άλλη, η Καινούργιου, μια εξαιρετική παρουσιάστρια, επιμένει να θέτει τα όρια της όταν νιώθει ότι ασφυκτιά. Δεν μας ενδιαφέρει πώς, αλλά το γεγονός ότι ο τηλεθεατής και εμείς αισθανόμαστε άβολα βλέποντας τον αλληλοσπαραγμό τους να υπερβαίνει τα όρια της ευπρέπειας και να επηρεάζει ακόμα και την υγεία τους. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να χωριστούν για να σωθούν.

Σχετικές αναρτήσεις

Μαριάντα Πιερίδη: Mε ενοχλούν οι κακεντρεχείς άνθρωποι και οι “τσούχτρες”

News Room M

Βίντεο: Άγριος καβγάς με αδιανόητες εκφράσεις στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Newsroom

Τα νούμερα τηλεθέασης της Κυριακής 21/1: Πανικός στην prime time ζώνη – Έκανε πρεμιέρα και “χτύπησε” 20αρια

News Room G