magdasnews.gr
News

Η Κύρα Κάπη, η στενή συνεργάτιδα του Πρωθυπουργού, παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου tiktoker στην Ελλάδα

ΚΥΡΑ ΚΑΠΗ ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βραβεύτηκε με το ειδικό βραβείο “Ermis White” στα Ermis Awards, τον προβαδιστικό διαγωνισμό για τη δημιουργικότητα στην επικοινωνία στην Ελλάδα.

Η παρουσία του στο TikTok επισημαίνεται ως σημαντική στην απονομή αυτή, που διοργανώνεται ετησίως από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δημοσιεύσει στο TikTok διάφορα βίντεο, παρουσιάζοντας διάφορες πτυχές της πολιτικής του προσωπικότητας, ενθαρρύνοντας τον διάλογο με τους πολίτες με χιούμορ και διασκεδάζοντας το κοινό.

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Επίσης, ο πρωθυπουργός έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του TikTok για να μιλήσει για κυβερνητικά μέτρα, αλλά και για να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου.

@kyriakosmitsotakis_ Ηρθε η ώρα για haul #kyriakosmitsotakis #haul #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η στενή συνεργάτιδα και διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού, Κύρα Κάπη, παρέλαβε το βραβείο “Ermis White” για την επιτυχημένη καμπάνια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok. Η Κύρα Κάπη υπογράμμισε τον σοβαρό χαρακτήρα του πρωθυπουργού, που παρά τη σοβαρότητα της δουλειάς του, δεν δίστασε να υιοθετήσει απρόσμενες και διασκεδαστικές προσεγγίσεις στην πλατφόρμα.

Η καμπάνια Μητσοτάκη, που περιέλαβε διάφορες εκφράσεις του πρωθυπουργού στο TikTok, αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο επιτυχημένες με οργανική απήχηση του 2023. Η βράβευση προήλθε από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, Μανόλη Παπαπολύζο, που χαρακτήρισε την καμπάνια ως case study, ενώ αναφέρθηκε στην αποδοχή της ακόμα και από τους ιδρυτές του TikTok.

Η διευθύντρια επικοινωνίας του Πρωθυπουργού εξέφρασε τη δυσκολία στο να βρεθεί ένας τρόπος που δεν θα ήταν “cringe” στο TikTok, όμως η επιτυχημένη προσέγγιση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναγνωρίστηκε και ανταμείφθηκε με το σημαντικό βραβείο.

«Αν μου έλεγε κάποιος πριν από 11 χρόνια, που ξεκίνησα να δουλεύω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα ερχόμουν σήμερα, εδώ, για να παραλάβω αυτό το βραβείο, νομίζω ότι θα τον κοιτούσα με φοβερή απορία. Κι όμως, τα καταφέραμε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε σε αυτήν την πλατφόρμα, να βρούμε έναν τρόπο που να μην είναι ”βαρετός” και να μην είναι καθόλου ”cringe”».

Η Κύρα Κάπη στάθηκε και στους λόγους πίσω από την επιτυχία αυτής της προσπάθειας: «Όλα ήρθαν κάπως και έδεσαν μεταξύ τους και επειδή πολλοί ρωτούν ποιος κρύβεται τελικά πίσω από αυτή την περιβόητη καμπάνια, πρώτα θα πω ότι είναι ένας πρωταγωνιστής, ο οποίος, ενώ παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του, δεν φοβήθηκε καθόλου να τσαλακωθεί και να δείξει στον κόσμο αυτό που ζούμε εμείς καθημερινά στο γραφείο. Δεύτερον, μία στενή ομάδα, η οποία γενικώς παίρνουμε ρίσκα και σε αυτή την περίπτωση πραγματικά μας βγήκε. Τέλος, ένα καταπληκτικό tik tok agency, το οποίο μας έμαθε άπταιστα ”tiktokικά” και κατάφερε να μεταφράσει το περιεχόμενό μας στη γλώσσα του ΤikΤok. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ».

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών: Ποιοι είναι οι συλληφθέντες που εξέδιδαν τις μαθήτριες – Πώς κανόνιζαν τα ραντεβού

News Room G

Κερατσίνι: Λαχτάρα για γονείς – Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί

Newsroom

Ελευθέριος Βενιζέλος: Σύλληψη 36χρονου για κλοπή αποσκευών

News Room G