magdasnews.gr
News

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων κοριτσιών: Ποιοι είναι οι συλληφθέντες που εξέδιδαν τις μαθήτριες – Πώς κανόνιζαν τα ραντεβού

ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ

Η σημερινή σύλληψη του πελάτη της 25χρονης Μαρίας, καθώς και ενός συνεργού του κυκλώματος μαστροπείας που μετέφερε τα ανήλικα κορίτσια στα ραντεβού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής αποτελεί ένα ακόμα βήμα στη διερεύνηση του συγκεκριμένου εγκληματικού δικτύου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η “εγκέφαλος” της υπόθεσης, η 25χρονη Μαρία, είχε εντοπίσει επτά ανήλικα κορίτσια από την Αλβανία και τα εξέδιδε σε πελάτες που βρισκόταν μόνη της. Η συμφωνία περιλάμβανε αμοιβή από 50 έως 100 ευρώ ανάλογα με το ραντεβού, με τους πελάτες να πληρώνουν από 200 έως 400 ευρώ, μερικές φορές ακόμα και με ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαΐνη.

Στις έρευνες εμπλέκονται και τα κινητά τηλέφωνα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, με σκοπό την εντοπισμό των ατόμων που είχαν επαφή με τα ανήλικα θύματα. Η αδελφή ενός από τα θύματα αποδείχθηκε κρίσιμη για την αποκάλυψη του κυκλώματος, ενώ και οι ίδιες οι ανήλικες παρείχαν πληροφορίες στις αρχές.

Επιπλέον, η σύλληψη δύο ατόμων σε αυτό το πλαίσιο συμβάλλει στη διαπίστωση των συνδέσμων μεταξύ των δύο εγκληματικών δικτύων, καθώς κάποια από τα θύματα φαίνεται να είναι κοινά σε αυτά. Η έρευνα εξακολουθεί να εξελίσσεται, με τον αριθμό των συλληφθέντων να αυξάνεται και τις ερευνητικές προσπάθειες να επικεντρώνονται στον εντοπισμό ενδεχόμενων επιπλέον θυμάτων του κυκλώματος.

Σχετικές αναρτήσεις

Καιρός σήμερα: Έρχεται νέα κακοκαιρία εξπρές με «κοκτέιλ» σκόνης και καταιγίδων – Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Newsroom

Εκλογικός «σεισμός» στην Γαλλία: Νικήτρια η Λε Πεν στις προεδρικές του 2027, σύμφωνα με δημοσκόπηση

News Room G

Σοκ στην Ερμού: Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα – Τραυματίστηκε σοβαρά, συνελήφθη ένας άνδρας

News Room G