magdasnews.gr
Ζωή

Η λεπτομέρεια στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρόλου μετά τη διάγνωση για καρκίνο, που λίγοι πρόσεξαν

Γραβάτα με ελληνικό άρωμα, για άλλη μια φορά, επέλεξε να φορέσει ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο βασιλιάς Κάρολος εξέπληξε τους πάντες όταν στις 31 Μαρτίου προσέγγισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Ουίνδσορ για να τους χαιρετήσει αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους, μετά την λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα, όπου παρευρέθηκε συνοδευόμενος από την βασίλισσα Καμίλα, στην πρώτη του μεγάλη δημόσια εμφάνιση από την διάγνωσή του με καρκίνο.

Και αυτό που είχε ενδιαφέρον από την εμφάνιση αυτή του Βρετανού μονάρχη, ήταν η επιλογή της γραβάτας του με… άρωμα Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς της Αγγλίας φορά γραβάτες από τη συγκεκριμένη εταιρεία, καθώς και πέρσι το Πάσχα την είχε τιμήσει.

«2024 Φέτος, όπως και πέρυσι, ο Βασιλιάς Κάρολος παρακολουθεί την Κυριακή του Πάσχα στο Κάστρο του Ουίνδσορ φορώντας γραβάτα της συλλογής Thalassa. Για άλλη μια φορά, αισθανόμαστε βαθιά τιμημένοι», γράφει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.

Εκτός όμως τις πασχαλινές λειτουργίες, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, έχει φορέσει μια γραβάτα με γαλάζιο και λευκό μοτίβο του ελληνικού brand Thalassa Collection και σε άλλες περιπτώσεις. Όπως φαίνεται, είναι μία από τις αγαπημένες του.

Η πιο πρόσφατη είναι αυτή στη φωτογραφία που συνόδευσε το ηχογραφημένο του μήνυμα τη Μεγάλη Πέμπτη.

Την ίδια γραβάτα, επέλεξε και στο επίσημο πορτρέτο του μετά τη στέψη του αλλά και στο φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε την ενθρόνισή του τον Μάιο.

Επίσης, η συγκεκριμένη γραβάτα ήταν και μέρος της εμφάνισής του, κατά την επίσκεψή του στην Κένυα, όπου τον συνόδευσε η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα.

Σχετικές αναρτήσεις

Σαντορίνη made in China: Οι Κινέζοι ζήλεψαν το δημοφιλές ελληνικό νησί και έφτιαξαν πιστό αντίγραφο!

Newsroom

Ημερίδα με θέμα «Ευρώπη-Δημοκρατία-Καποδίστριας» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

News Room M

Σοκ στους mega rich από την εξαφάνιση-θρίλερ της έφηβης κόρης δισεκατομμυριούχων

Newsroom