magdasnews.gr
Ταξίδια

Η πρώτη διεθνής πτήση από την SAS Scandinavian Airlines φτάνει στο αεροδρόμιο της Σητείας

Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με την Zela Aviation, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης της SAS Scandinavian Airlines σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό παραγωγό Apollo Tours, σηματοδοτώντας ένα σπουδαίο ορόσημο για τη θερινή σεζόν του 2023 στην Κρήτη, ενώ παράλληλα η Aegean Airlines επίσης αναβάθμισε το αεροσκάφος της για τη διαδρομή Αθήνα – Σητεία. Αυτό το σημαντικό ορόσημο ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό και ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ της Κρήτης με άλλες χώρες του κόσμου.

Η εναρκτήρια πτήση της SAS Scandinavian Airlines και του ταξιδιωτικού παραγωγού Apollo Tours έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας στις 19 Μαΐου 2023, σηματοδοτώντας μια συναρπαστική νέα εποχή για τον τουρισμό στην περιοχή. Οι επιβάτες αυτής της ιστορικής πτήσης υποδέχτηκαν τη θερμή φιλοξενία της Κρήτης και μια παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος, που συμβολίζει τον πλούτο του πολιτιστικού παρελθόντος του νησιού.

Παράλληλα με την πτήση της SAS Scandinavian Airlines, ο Δήμος Σητείας και η Zela Aviation ανακοινώνουν με χαρά ότι η Aegean Airlines έχει αναβαθμίσει το αεροσκάφος της για τη διαδρομή Αθήνα – Σητεία σε ένα Airbus A320, προσφέροντας καλύτερη άνεση, έδρες και εμπειρία ταξιδιού στην περιοχή της Λασιθίου γύρω από τη Σητεία της Κρήτης.

Το αεροδρόμιο της Σητείας, με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και την προσήλωσή του στην αριστεία, έχει εργαστεί με αφοσίωση για να προσελκύσει διεθνείς αεροπορικές εταιρείες και να εδραιωθεί ως μια βασική πύλη εισόδου για την Κρήτη. Η εισαγωγή πτήσεων από τη SAS Scandinavian Airlines αποτελεί ισχυρή απόδειξη της αυξανόμενης σημασίας του αεροδρομίου και της ικανότητάς του να ανταποκριθεί στη ζήτηση για διεθνή ταξίδια.

Η θερινή σεζόν στην Κρήτη είναι γνωστή για το ευχάριστο κλίμα της, τις αψεγάδιαστες παραλίες και τους συναρπαστικούς ιστορικούς χώρους. Η Σητεία, με την ακέραιη φυσική ομορφιά της και τα γοητευτικά παραθαλάσσια χωριά της, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για τους ταξιδιώτες που αναζητούν να ζήσουν μια αυθεντική κρητική εμπειρία. Η άφιξη της πρώτης διεθνούς πτήσης από τη SAS Scandinavian Airlines προσφέρει όχι μόνο μεγαλύτερη ευκολία για τους ταξιδιώτες, αλλά ενισχύει επίσης τις τοπικές επιχειρήσεις και προάγει την οικονομική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος της Σητείας, Γεώργιος Ζερβάκης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για αυτή την εξαιρετική στιγμή, δηλώνοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την SAS Scandinavian Airlines στο αεροδρόμιο της Σητείας και παρακολουθούμε την έναρξη διεθνών πτήσεων για τη θερινή σεζόν του 2023. Αυτό το σπουδαίο γεγονός ενισχύει τον τουριστικό τομέα στην Κρήτη και επιτρέπει σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ζήσουν την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής μας. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στη SAS Scandinavian Airlines για την προσήλωσή τους στη σύνδεση της Κρήτης με παγκόσμιους προορισμούς και ανυπομονούμε για μια επιτυχημένη συνεργασία.».

Καθώς το αεροδρόμιο της Σητείας υποδέχεται με περηφάνια την πρώτη διεθνή πτήση από τη SAS Scandinavian Airlines, προσκαλεί τους ταξιδιώτες, τους λάτρεις των ταξιδιών να ανακαλύψουν τα θαύματα της Κρήτης. Το αεροδρόμιο υπόσχεται μια άψογη εμπειρία ταξιδιού, παρουσιάζοντας τη φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία και τη θερμή φιλοξενία της περιοχής.

Σχετικά με το αεροδρόμιο της Σητείας
Το αεροδρόμιο της Σητείας είναι ένα σύγχρονο διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, στην Ελλάδα. Με εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας και δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών, το αεροδρόμιο της Σητείας λειτουργεί ως κύρια πύλη για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται την περιοχή. Το αεροδρόμιο της Σητείας αφιερώνεται στην προώθηση του τουρισμού και την ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ της Κρήτης και του υπόλοιπου κόσμου.

Σχετικά με τη συνεργασία της Zela Aviation με το αεροδρόμιο της Σητείας
Η Zela Aviation ανακοίνωσε με περηφάνια τον Οκτώβριο του 2022 μια συνεργασία με τον Δήμο Σητείας στην Κρήτη, με στόχο την ανάπτυξη του τρέχοντος δικτύου δρομολογίων του αεροδρομίου της Σητείας. Το αεροδρόμιο της Σητείας (κωδικός IATA: JSH) βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του όμορφου νησιού της Κρήτης. Το αεροδρόμιο της Σητείας θα καθιερωθεί ως «εναλλακτική πύλη για την Κρήτη». Το αεροδρόμιο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 1984 και ένα καινούργιο κτίριο τερματικού χώρου παραδόθηκε το 2016. Η ομάδα ανάπτυξης αεροδρομίων της Zela Aviation συνεργάζεται στενά με τον Δήμο Σητείας για την προώθηση του αεροδρομίου σε εθνικό επίπεδο και στην Ευρώπη για τις πτήσεις charter, προγραμματισμένες, φορτίου και εκτελεστικών πτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με το αεροδρόμιο της Σητείας
[email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τη Zela Aviation
Ελλάδα: Λεωφ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό, Αθήνα
Τ: +30 210 9636802, M: +30 697 0077199
Κύπρος: Lophitis Business Centre I, Λεμεσός
Τ: +357 25 586896, M: +357 96 444507
[email protected]
www.zelaaviation.com

 

Related posts

Grand Hyatt Istanbul – Ο επίγειος παράδεισος που συνδυάζει την συναρπαστική ζωή στην πόλη με την χαλάρωση!

Newsroom E

Κρανάη Γυθείου: Το άγνωστο νησί της Ελλάδας

News Room A

Το «low profile» ελληνικό νησί που ανταγωνίζεται τη Μύκονο – Γραφικό, με απίθανα τοπία

Newsroom