magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Ημερίδα ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη διαβήτη στον Δήμο Ελληνικού -Αργυρούπολης

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, επιδιώκει να ενισχύσει την υγεία των πολιτών του με μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενημέρωση σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Η ημέρα ενημέρωσης είναι μια ευκαιρία για την κοινότητα να μάθει περισσότερα για αυτήν την χρόνια πάθηση που επηρεάζει τόσο πολλούς. Σεμινάρια με ειδικούς ιατρούς, συμβουλές για υγιεινή διατροφή και συμπτωματολογία, θα είναι διαθέσιμα για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στόχος είναι η πρόληψη και η διαχείριση του διαβήτη για μια υγιή και ποιοτική ζωή. Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή του Δημάρχου για την ευημερία της κοινότητάς του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Συνεδριακό κέντρο Μίκης Θεοδωράκης (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη) την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος.

Ομιλητές θα είναι:

Ο Διευθυντής Διαβητολογικού – Καρδιομεταβολικού κέντρου Metropolitan Hospital   και Πρόεδρος & επιστημονικά υπεύθυνος του   Ελλ. Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων (ΕΚΟΜΕΝ )  κος Ανδρέας Μελιδώνης, η Προϊσταμένη ΜΕΠΚΓ.Ν.Π ”Τζάνειο” κα Μαρία Μελετιάδου και η  Ποδολόγος με  Εξειδίκευση στο διαβητικό πόδι Γιάννου Ευγενία.

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Έρευνα: Το μαύρο πιπέρι συμβάλει σημαντικά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας

News Room

Τρία χρόνια κορονοϊός: «Φορέσαμε τη στολή, κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε πάμε μαζί»

News Room A

Καρκίνος: Περισσότερα τα περιστατικά αλλά αυξημένη η επιβίωση

News Room A