magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Κάνε το όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου: Δες πώς να συνδυάσεις το μακρύ καφέ παλτό σου για απαράμιλλο στιλ

Έβελυν Καζαντζόγλου

Αν έχεις μακρύ καφέ παλτό και αναρωτιέσαι πώς να το συνδυάσεις γιατί δυσκολεύεσαι, τότε η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει τη λύση.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι fashion και beauty blogger, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Στο Ιnstagram της μετρά 187.000 followers και θεωρείτε ένα από τα it girls στην χώρα μας.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1985 στη Σκωτία, και από 16 της κιόλας χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ σπούδασε Styling & Image Makingστο Λονδίνο.

Το 2005 και ενώ είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate και στη συνέχεια συνεργάστηκε με με μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας, όπως τον Jean Paul Gaultier, την Agent Provocateur, αλλά και την Diesel.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η τηλέοραση δεν την άφησε ασυγκίνητη, αφού το 2008 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια στο μουσικό κανάλι Mad, ενώ αργότερα βρέθηκε στον πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, στην εκπομπή του Star, Φώτης και Μαρία Live.

Επόμενος σταθμός της ήταν η Κύπρος, όπου συνεργάστηκε με το Mad Κύπρου για αρκετά χρόνια ενώ τώρα είναι κριτής στο My style rocks.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει στην ντουλάπα της ένα μαύρο, ένα καφέ και ένα denim πανωφόρι. Με αυτά τα τρία κομμάτια μπορείς να ολοκληρώσεις όλες σου τις εμφανίσεις για φθινόπωρο και χειμώνα.

Συγκεκριμένα, το καφέ παλτό μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους και να μην δείχνει καθόλου «ξεπερασμένο» και βαρετό. Μάλιστα, μπορείς να παίξεις με αποχρώσεις του καφέ, όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Έβελυν Καζαντζόγλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Τι πρέπει να προσέξεις στη διατροφή σου τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα;

News Room

Πέντε λόγοι που οι σπουδές στο εξωτερικό θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας

News Room

Η Ζέτα Μακρυπούλια όσο μεγαλώνει ομορφαίνει: Flashback στο style της 29 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της!

News Room M