magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Κολύμβηση: Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας [vid]

Kαταρχάς να αναφέρουμε ότι η στυτική δυσλειτουργία είναι μία συνήθης κατάσταση που αφορά την ανδρική υγεία, με τους ερευνητές να προτείνουν ότι κάθε άνδρας θα εμφανίσει στυτική δυσλειτουργία κάποια στιγμή στη ζωή του. Στην ουσία, πρόκειται για μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης της στύσης κατά τη σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας. Ειδικότερα, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ποικιλία φυσικών θεραπειών, συμπεριλαμβανομένων των συμπληρωμάτων διατροφής, που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν την αντοχή, τη σεξουαλική ικανότητα και τη μυϊκή μάζα. Εδώ θα ασχοληθούμε με τη σημασία της άσκησης ως τρόπου αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας, επισημαίνοντας τις καλύτερες ασκήσεις που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ως μέρος της θεραπείας.

3 καλύτερες ασκήσεις για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας

  • Ασκήσεις Kegel

Έχετε ακούσει για τις διάσημες ασκήσεις Kegel στις οποίες στρέφονται συχνά οι γυναίκες για βοήθεια; Λοιπόν, δεν είναι μόνο για γυναίκες. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εκτέλεσή τους. Οι ασκήσεις Kegel για άνδρες συνιστώνται συχνά από πολλούς γιατρούς για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, καθώς ενισχύουν τους μύες του πυελικού εδάφους σας. Για να εκτελέσετε τις ασκήσεις, θα χρειαστεί να εντοπίσετε τους μύες του πυελικού εδάφους σας. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί να σταματήσετε τη διαδικασία της ούρησης μερικές φορές. Έπειτα ξεκινήστε να σφίξετε τους εν λόγω μύες (εκτός ούρησης). Μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις δύο φορές την ημέρα.

  • Αερόβιες ασκήσεις

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The American Journal of Cardiology επιβεβαίωσε ότι οι αερόβιες ασκήσεις βοηθούν στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Όπως είναι γνωστό, η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται συχνότερα από την παχυσαρκία, την υπέρταση και τον διαβήτη, που μειώνουν τη ροή του αίματος στο πέος. Οι αερόβιες ασκήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας γενικά και τη ροή του αίματος στην περιοχή των γενιτικών οργάνων.

  • Κολύμβηση

Η κολύμβηση είναι επίσης μια εξαιρετική άσκηση που θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία. Το κολύμπι είναι μια αερόβια άσκηση που κάνετε στο νερό, έτσι εάν δεν είστε λάτρης του περπατήματος ή του τρεξίματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το κολύμπι ως μία ολιστική αερόβια άσκηση, με αγχολυτική επίσης δράση. Και το τελευταίο είναι σημαντικό, δεδομένου ότι η στυτική δυσλειτουργία συχνά οφείλεται ή επιδεινώνεται από το άγχος και το στρες.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Καρκίνος του μαστού: Όλα τα νεότερα δεδομένα στη θεραπεία του

News Room

Πορτοκάλι: Θερμίδες, ιδιότητες, οφέλη για την υγεία αλλά και πιθανές παρενέργειες

News Room A

Στέρηση ύπνου στα παιδιά: Συνέπειες για όλη τη ζωή

News Room