magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Λαμπερά εγκαίνια του νέου χώρου VS Athens Art Gallery

Λαμπερά εγκαίνια του νέου χώρου VS Athens Art Gallery

Η Βάνια Στέφου κατακτά την Αθήνα με την εικαστική της ενότητα «Perfect Machine» Με λαμπρότητα και μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εικαστικού χώρου VS Athens Art Gallery στις παρυφές του Λυκαβηττού (Αρματολών και Κλεφτών 12).

Η ταλαντούχα ζωγράφος Βάνια Στέφου παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα τη διακεκριμένη στη Νέα Υόρκη εικαστική ενότητα «Perfect Machine», η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις του φιλότεχνου κοινού που κατέκλυσε τον χώρο.
Δημήτρης Χαντόλιος, Δημήτης Κολυβήρας, Ηλίας Ζιώγας, Ντίνη Χαντόλιου, Βέρα Ζιώγα
Η Βάνια Στέφου χαμογελαστή και φιλική σύστησε τη δουλειά της στους επισκέπτες, οι οποίοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τη δημιουργία της, που θέτει στο επίκεντρο της τον Άνθρωπο.
Παναγιώτης Τσίκλης, Βάνια Στέφου, Χριστίνα Παπαπαναγιώτου, Στάθης Αβραμίδης
Στο πλευρό της ο εμπνευστής της VS Athens Art Gallery επιχειρηματίας Στάθης Αβραμίδης, ο οποίος επίσης υποδέχτηκε τους προσκεκλημένους και τους ξενάγησε στον νέο, προσεγμένο αυτό χώρο, που φιλοξενεί το έργο της Βάνιας Στέφου.
Ala Tailor Βάνια Στέφου Μιχάλης Αρμενάκης Αννα Μιχαηλίδου
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν άνθρωποι της καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής της Αθήνας, πολλοί φίλοι της Βάνιας Στέφου και του Στάθη Αβραμίδη, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους την ευτυχισμένη αυτή νέα αρχή.
Βάνια Στέφου Mamadoo
Βάνια Στέφου, Mamadoo
Ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Φώτης Καϋμενάκης, μέλος της Ολομέλειας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε), ο αρχιτέκτων, σύμβουλος του Ιδρύματος Κακογιάννη, Αλέξανδρος Βασιλάκης με τη σύζυγο του Έφη, ο αρχιτέκτων Γιώργος Μπαλικούρας, ο Πρόεδρος της εταιρείας Ρepper Hellas Ηλίας Ζιώγας με τη σύζυγο του Βέρα, ο Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας, Δημήτρης Κολυβήρας, η αρχιτέκτων – Ιδρύτρια της εταιρείας ALD, Φωτεινή Ξυράφη, ο διπλωμάτης Δημήτρης Σκούτας με την σύζυγό του Έλενα, η ενεργειακή θεραπεύτρια- ιδιοκτήτρια του κέντρου Casa di Luse, Lucia Capretto, η Αυστραλή international Broker, Ala Tailor, η διεθνούς κύρους Arabian μεταφράστρια, Nadera Bedjaoui, η επικεφαλής βιβλιοθηκάριος της Γενναδείου Βιβλιοθήκης, Ειρήνη Σολομωνίδη, η λιμενολόγος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ντορίτα Γιαντζή, ο καθηγητής Φυσικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Ψυχάρης, η αρχιτέκτων Νέλλα Σολομωνίδη, ο χρυσοχόος και γλύπτης Παναγιώτης Τσίκλης, η δικηγόρος Χριστίνα Παπαπαναγιώτου, το ζεύγος Δημήτρη και Ντίνης Χαντόλιου από το Υπουργείο Εξωτερικών, Ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός, η ηθοποιός Αθηνά Παππά, ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Βαγγέλης Ρασσιάς, οι συλλέκτες Κυριάκος Τσιφλάκος, Νικόλαος Παπαγεωργίου, οι κυρίες Κατερίνα Τριβιζά, Ιωάννα Παντελούκα, Βούλα Μασγανά-Βαρελά, η γκαλερίστα Κλεοπάτρα Λιακοπούλου, η γιατρός Αλίκη Χόβολου, κ.ά.
Βιβή Γκίκα Lucia Capretto Ντορίτα Γιαντζή
Βιβή Γκίκα, Lucia Capretto, Ντορίτα Γιαντζή
Τη βραδιά συνόδευσαν μοναδικές γευστικές συνθέσεις με αβγοτάραχο Στέφος. Ένα Ελληνικό προϊόν υψηλής ποιότητας από το Μεσολόγγι, γνωστό και ως το ελληνικό χαβιάρι.
Πέτρος Άτεσης, Στάθης Αβραμίδης, Ιωάννα Μέξη, Βάνια Στέφου, Γιάννης Στέφος
Αυτό είναι το χρυσάφι της λιμνοθάλασσας, που μαζί με άλλα ολόφρεσκα τοπικά προϊόντα, δημιουργούσε σε συνθέσεις εκείνη την ώρα για τους καλεσμένους ο σεφ της βραδιάς Πέτρος Παραγιός.

Σχετικές αναρτήσεις

To Artpodcast της Γιώτας Τσιμπρικίδου έγινε χρυσό!

News Room A

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος της Γιώτας Τσιμπρικίδου στο #32 Artpodcast

News Room A

Νέα συνεργασία αρχίζει ανάμεσα στην Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και το PETSHOP88.GR

News Room A