magdasnews.gr
Night life

Mad Video Music Awards 2024: Η προπώληση ξεκίνησε!

Τα Mad Video Music Awards είναι ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός στην Ελλάδα.

Είναι η πιο αυθεντική Mad εμπειρία που το κοινό ζει δυνατά, ενωμένο σαν μία απίθανη παρέα.

Φέτος, η απονομή των Mad Video Music Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), ενώ το The VMA Village Festival ανοίγει τις πόρτες του από την Τρίτη 18 Ιουνίου, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do, με μια σειρά μοναδικών εμπειριών για το κοινό, και μια μοναδική συναυλία Pre-show.

Τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ αποτελούν τη δική μας young κοινότητα που ενώνει δυνατά όλους τους fans, τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας στη μεγαλύτερη μουσική γιορτή, εκεί όπου όλοι νιώθουν τη φούλ ενέργεια και το μοναδικό vibe των Mad VΜΑ.

Τα φετινά Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ, συνδέουν την αγάπη για τη μουσική με την αγάπη για τον πλανήτη μας.

Με τη στήριξη του μεγάλου χορηγού τους, τη ΔΕΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα Mad VMA αποκτούν ένα πράσινο πρόσημο και δίνουν μια μεγάλη αγκαλιά στο περιβάλλον με τις δράσεις τους.

Για δεύτερη χρονιά, τα Mad Video Music Awards 2024 από τη ΔΕΗ μας προσκαλούν μία μέρα νωρίτερα, στο THE VMA VILLAGE FESTIVAL από τη ΔΕΗ, στον εξωτερικό χώρο του Tae Kwon Do.

Από το πρωί της Τρίτης, 18 Ιουνίου, μικροί και μεγάλοι ζούμε την εμπειρία των Mad VMA, στο πράσινο «χωριό» των Βραβείων, με all day events, food court, αγαπημένα brands και μια μεγάλη pop συναυλία που έρχεται το βράδυ της Τρίτης στο THE VMA VILLAGE, για να μας ξεσηκώσει!

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Τι θα δούμε φέτος το χειμώνα στο “El Convento del Arte” στο Μεταξουργείο

News Room M

Λευτέρης Πανταζής και Ζαφείρης Μελάς, προκάλεσαν ντελίριο στο Vegas με Θέμη Αδαμαντίδη, Θάνο Πετρέλη, Αγγελική Ηλιάδη

Newsroom E

Cavo Paradiso: Ο «Παράδεισος» της διασκέδασης γιορτάζει 30 χρόνια και ετοιμάζεται για το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι.

Newsroom E