magdasnews.gr
People & Politics

Πατούλης: «Μέσα από τα social media κάποιοι με το όνομά μου παρέχουν δάνεια και υπηρεσίες υγείας»

Ο Γ.Πατούλης ετοιμάζει πρόγραμμα για την ευζωία των αδέσποτων ζώων στην Αττική

Μεγάλη αναστάτωση έχει τις τελευταίες ώρες ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους πως μέσα από τα social media τις τελευταίες οι ώρες και συγκεκριμένα από ψεύτικα προφίλ, στέλνονται μηνύματα με το ονοματεπώνυμό του και παρέχουν χρηματικά δάνεια και υπηρεσίες υγείας. Ο ίδιος εξήγησε πως έχει ήδη κινηθεί νομικά και έχει ενημερωθεί και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το συμβάν.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι γνωστό πως όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την πολιτική έχει προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο και έχει στηρίξει εκατοντάδες οικογένειες. Όμως αυτό που συμβαίνει σήμερα ξεπερνά κάθε φαντασία καθώς ο ίδιος δεν θα μπορούσε ποτέ να παρέχει δάνεια αλλά και υπηρεσίες υγείας. Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη και όπως λέει και ο ίδιος ας το λάβουν υπ’ όψιν όλοι φίλοι για να μην εξαπατηθούν

“Ενημερώνω όλους τους φίλους στα Social Media ότι τις τελευταίες ώρες, από ψεύτικα προφίλ, στέλνονται μηνύματα με το ονοματεπώνυμο μου που παρέχουνε χρηματικά δάνεια καθώς και υπηρεσίες υγείας.
Έχω ήδη κινηθεί νομικά και έχω ενημερώσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ας το λάβουν υπόψιν όλοι οι φίλοι για να μην εξαπατηθούν”, έγραψε ο Γιώργος Πατούλης στο Instagram.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Σε βαρύ πένθος ο χώρος του στίβου, ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε από κορονοϊό

News Room A

“Δεν φεύγω. Θα μείνω στο πλευρό σου”: Αυτή είναι η απόφαση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη

News Room A

Γιώργος Τράγκας: Την Πέμπτη η κηδεία του-Τι επιθυμεί η οικογένεια του

News Room A