magdasnews.gr
News

Μεσολόγγι: Που βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης – ο σπαραγμός της μητέρας του

Η τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του αγνοούμενου 31χρονου Μπάμπη επιβεβαιώθηκε, καθώς η αναγνώριση της σορού έγινε μέσω των ρούχων που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας, που χρησιμοποιήθηκε στην έρευνα, εντόπισε τη σορό σε βαλτώδες σημείο, καλυμμένο με καλαμιές, στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Η μητέρα του Μπάμπη αντέδρασε με ουρλιαχτά και σπαραγμό, ενώ η επιβεβαίωση της τραγικής ειδήσεως έγινε έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου, όπου απολογείται ο συλληφθείς 50χρονος κρεοπώλης.

Ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας, ο οποίος είχε συμμετάσχει και στην έρευνα στα Τέμπη, εντόπισε το πτώμα σε ένα βαλτώδες σημείο, καλυμμένο με πολλές καλαμιές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που επικύρωσαν τον εντοπισμό επιβεβαίωσαν ότι πράγματι πρόκειται για τον εξαφανισμένο άνδρα, εντοπίζοντας το πτώμα στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου. Η συγκλονιστική εξέλιξη αυτή έγινε επίσημα γνωστή λίγο πριν τις 17:00, επιβεβαιώνοντας τον τραγικό κατάλογο των γεγονότων σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Δείτε εικόνες  από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη

Σχετικές αναρτήσεις

Ελεύθερος με όρους ο 52χρονος που κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία

News Room G

Σε εξέλιξη δυνατή καταιγίδα στην Αθήνα

News Room G

«Παραλύει» η χώρα στις 17 Απριλίου – Ποιοι απεργούν

Newsroom