magdasnews.gr
People & Politics

Μετά από διαπληκτισμό στον αέρα και μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη, συνέλαβαν την πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου

Μετά από διαπληκτισμό στον αέρα και μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη, συνέλαβαν την πρώην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο κανάλι Έψιλον και την εκπομπή που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης. Στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, φιλοξενούν Βουλευτές, Υπουργούς και καλεσμένους από την επικαιρότητα.

Κάπως έτσι, βρέθηκε και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου στην εκπομπή, προκειμένου να σχολιάσει και να τοποθετηθεί στα θέματα της επικαιρότητας. Εκεί που η εκπομπή κυλούσε ομαλά και η συζήτηση αφορούσε τον Covid-19 και τη δραματική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, η κυρία Αυλώνιτου θυμήθηκε την περίφημη λίστα Πέτσα.

Ποιος είδε την Αυλωνίτη και δεν τη φοβήθηκε. Επιτέθηκε λεκτικά στον παρουσιαστή και αναφερόμενη στον ίδιο προσωπικά, τον κατηγόρησε ότι πήρε λεφτά από την καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι”. Όπως θα παρακολουθήσετε και στο παρακάτω video, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του παρουσιαστή και της κυρίας Αυλωνίτου και ενώ ο κύριος Φουρθιώτης διέψευδε τους ισχυρισμούς της με επιχειρήματα, εκείνη επέμενε να μην ανακαλεί. Και επειδή ως γνωστόν, ο Μένιος δεν καταλαβαίνει από τέτοια, μετά την εκπομπή κατέθεσε μήνυση εναντίον της, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Χθες το μεσημέρι, Τετάρτη, στις 14:30, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλανδρίου, συνέλαβαν την Ελένη Αυλωνίτου, όμως μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης, Νίκου Ορνεράκη, αφέθηκε ελεύθερη. Στις επόμενες ημέρες θα ενεργηθεί Ποινική Προκαταρτική Έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τελέστηκε το αδίκημα.

 

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Σχετικές αναρτήσεις

Η νέα σοκαριστική φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Με επιδέσμους στο νοσοκομείο

News Room A

Αυτή είναι τελευταία φωτογραφία του Μίκη Θεοδωράκη με τη γυναίκα της ζωής του λίγο πριν αφήσει στα χέρια της την τελευταία του πνοή… (Ντοκουμέντο)

News Room A

Νίκη Κεραμέως: Η Υπουργός Παιδείας στη “Γιορτή υιοθεσίας & Fashion Catwalk με τη συνοδεία σκύλων”

News Room M