magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μήπως φοράς λάθος νούμερο σουτιέν; Δες τι προκαλεί και πώς να επιλέξεις το σωστό

Μήπως φοράς λάθος νούμερο σουτιέν; Δες τι προκαλεί και πώς να επιλέξεις το σωστό

Κι όμως, οι περισσότερες γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν.

Και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν το γνωρίζουν και συνεχίζουν να φοράνε το λάθος νούμερο.

«Μα αυτό είναι το νούμερο που πάντα έπαιρνα» ή «Αυτό το νούμερο μου έδωσαν στο μαγαζί που ψωνίζω σουτιέν» είναι φράσεις που ακούμε συχνά.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζετε τα σημάδια πως το σουτιέν που φοράτε είναι λάθος για εσάς. Μερικές σωματικές ενδείξεις είναι ο πόνος στον αυχένα και στην πλάτη, ο πόνος στο στήθος, ο πόνος στις θηλές, οι δερματικές παθήσεις και οι συχνοί πονοκέφαλοι.

Η στιλίστρια Kenzie που μετράει πάνω από 600.000 ακολούθους στο TikTok, υποστηρίζει πως το 80% των γυναικών που παρακολουθούν το περιεχόμενο της στην εφαρμογή, φοράει λάθος μέγεθος σουτιέν.

«Στην πρώτη μου δουλειά μετά το κολέγιο ήμουν σε μια εταιρεία με πολυτελή εσώρουχα, όπου και εκπαιδεύτηκα για το πως οι γυναίκες πρέπει να επιλέγουν σουτιέν», ανέφερε.

Σύμφωνα με τη στιλίστρια, οι κανόνες για την επιλογή στηθόδεσμου είναι οι εξής:

  • Η εφαρμογή στο σουτιέν είναι το πιο σημαντικό. Το κορδόνι πρέπει να εφαρμόζει παράλληλα του μικρού σημείου της πλάτης και δεν πρέπει να μπορείτε να τραβήξετε περισσότερο από 2 ίντσες. «Πολλές γυναίκες επιλέγουν λάθος μέγεθος σουτιέν επειδή τις ενδιαφέρει κυρίως η άνετη εφαρμογή, όμως με τον καιρό το σουτιέν θα ανοίξει, άρα όταν δοκιμάζεται ένα νέο σουτιέν πρέπει να το δοκιμάσετε στο πιο άνετο γάντζο του και όχι στον πιο σφιχτό», λέει.
  • Το μέγεθος της καμπύλης του σουτιέν πρέπει να έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους σας. Έτσι, ανάλογα το πόσο μεγάλο στήθος έχετε τόσο πιο μεγάλη καμπύλη πρέπει να επιλέξεται στο σουτιέν. Αν το πάνω σημείο του στήθους σας βγαίνει προς τα έξω από κάθε πλευρά του σουτιέν σημαίνει ότι μάλλον έχετε επιλέξει πολύ μικρό μέγεθος. Ενώ αν το σουτιέν σας έχει κενά, κρεμάει ή τρυπάει σημαίνει πως έχετε επιλέξει πολύ μεγάλο μέγεθος. Αυτό γίνεται γιατί δεν είναι οι τιράντες που υποστηρίζουν το στήθος αλλά το υπόλοιπο κομμάτι.
  • Το μέγεθος της καμπύλης του σουτιέν είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχουν τουλάχιστον 25 είδη σουτιέν, με μόλις τα πέντε από αυτά να βρίσκονται στα περισσότερα καταστήματα εσωρούχων. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό που μετράει, είναι το μέγεθος του στήθους σας, η στάση του και το σχήμα του. Άρα είναι πιθανόν να χρειαστείτε ένα σουτιέν τύπου balconette ή ένα σουτιέν plunge.

 

 

 

@stylingwithkenzie these bra fitting tips changed my life #fashiontiktok #fashiontips #shopping #styletips #brafit #brafitting #fashioninspo #styleadvice #shoppingtips #bratips ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Σχετικές αναρτήσεις

«Είσαι χαζό και δεν καταλαβαίνεις;» – μόλις διέλυσες το παιδί σου, και δεν το ξέρεις

News Room

Οι 12 μεγαλύτεροι μύθοι για τον γυναικείο οργασμό!

News Room

Δείτε ΤΙ αποκαλύπτουν οι καμπύλες σας για την ερωτική σας ζωή και θα μείνετε άφωνες!

News Room