magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μοναδικοί Σταυροί Βάπτισης από το κατάστημα Βυτόπουλος

Τι πρέπει να γνωρίζεις αν γίνεσαι νονός/νονά για πρώτη φορά

Οι σταυροί βάπτισης είναι κομμάτια ιδιαίτερα, γεμάτα αναμνήσεις και αδιαμφισβήτητα από τα ομορφότερα κοσμήματα που ο καθένας από μας, έχει και θα έχει στην κατοχή του εφ’ όρου ζωής.  Έχουν συμβολικό χαρακτήρα, αφού φανερώνουν την ένταξη του παιδιού στην χριστιανική πίστη και το δεσμό του με τον/την ανάδοχο, μια σχέση που όσα χρόνια και αν περάσουν, το μυστήριο της βάπτισης θα τους ενώνει πνευματικά.

Η επιλογή του ιδανικού βαπτιστικού σταυρού για τους εν δυνάμει νονούς και νονές δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, μιας και απαιτείται αρκετή έρευνα για να βρεις ένα κομμάτι καλής ποιότητας, αλλά και ταυτόχρονα προσιτό στη τιμή.

Οι σταυροί βάπτισης πρέπει είναι διαχρονικοί και ταυτόχρονα μοντέρνοι, προκειμένου να μπορούν να φορεθούν άνετα ως κόσμημα και αργότερα. Εσύ σαν νονός/νονά οφείλεις να αναζητήσεις σχέδια που ταιριάζουν με το φύλο του παιδιού. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θα βαφτίσεις αγόρι, τότε σου προτείνουμε σχέδια σε πιο μίνιμαλ γραμμές σε σχέση με τους βαπτιστικούς σταυρούς για κορίτσι, που μπορεί να είναι στολισμένοι με λαμπερά ζιργκόν, διαμάντια ή άλλους πολύτιμους λίθους. Ακόμα, μπορείς να ρωτήσεις τους γονείς του παιδιού για τα χρώματα ή για το κατάλληλο μήκος αλυσίδας. 

Το κίτρινο χρυσό, είναι μια χρωματική επιλογή που είναι και θα παραμείνει ανεξίτηλη στον χρόνο. Ωστόσο, εμείς προτείνουμε κομμάτια και σε λευκό ή ροζ χρυσό, τα οποία αποτελούν μια πιο θηλυκή, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή επιλογή.

Ο λευκός χρυσός έγινε τάση των τελευταίων δεκαετιών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές γυναίκες  θεωρούν το χρυσό χρώμα περιοριστικό για  τις καθημερινές τους εμφανίσεις.  Από την άλλη πλευρά, ο ροζ χρυσός αποτελεί μια πιο σύγχρονη και θηλυκή επιλογή, η οποία προσελκύει όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Τέλος, οι δίχρωμοι βαπτιστικοί σταυροί είναι η ιδανική επιλογή για όσους δεν μπορούν να καταλήξουν σε κάποια από τις παραπάνω   χρωματικές επιλογές.  

Όσον αφορά το design, θα σε συμβουλεύαμε να επιλέξεις έναν σταυρό σε πιο αυστηρό μοτίβο χωρίς πολλά σχέδια, αν πρόκειται για αγόρι. Μια ιδανική πρόταση θα ήταν οι σταυροί διπλής όψεως ή σταυροί τύπου ματ, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των μελλοντικών νονών/γονέων τα τελευταία χρόνια.

Όπως σε όλες τις σοβαρές αγορές, έτσι και στην αγορά του σταυρού καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από νωρίς την έρευνα. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις περιττό άγχος και θα είσαι 100% ικανοποιημένος/η με την επιλογή σου.

Έναν δεύτερο παράγοντα που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι τα χρήματα που επιθυμείς να δαπανήσεις για την αγορά του σταυρού. Οι σταυροί βάπτισης μπορεί να ξεκινούν από μερικές δεκάδες ευρώ και να φτάνουν μέχρι αρκετές εκατοντάδες. Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ενός τέτοιου κοσμήματος είναι το βάρος, τα καράτια του χρυσού, το κατά πόσο έχει επιπλέον υλικά πάνω του (π.χ. ημιπολύτιμους λίθους) και το αν συνοδεύεται από αλυσίδα ή αν αυτή θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Το κατάστημά μας διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και ποικιλία για να σας εξυπηρετήσει άμεσα. Εδώ, μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα από σταυρούς ασημένιους και χρυσούς 9Κ, 14Κ και 18Κ σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς νονούς.

Σχετικές αναρτήσεις

Η παραπληγική Γεωργία κάνει σκι, kitesurf, καταδύσεις και δεν το βάζει κάτω ποτέ

News Room

20 Άκρως Συγκινητικές Φωτογραφίες Μαμάδων αγκαλιά με τα μικρά Παιδιά τους. Η Τελευταία θα σας Καθηλώσει!

News Room

Τα 2 χρώματα στο μανικιούρ, ιδανικά για σένα που σ’ αρέσει να φοράς πολλά δαχτυλίδια

News Room