magdasnews.gr
Night life

Νέα ημερομηνία για τις Σκιαδαρέσες μετά τις sold out εμφανίσεις

Νέα ημερομηνία για τις Σκιαδαρέσες μετά τις sold out εμφανίσεις

Οι Σκιαδαρέσες συνεχίζουν τα live στο Club του Σταυρού του Νότου.

Οι αδελφές Νίκη και Όλγα Σκιαδαρέση, αφού ανανέωσαν την ελληνική ποπ με τα έξυπνα και χιουμοριστικά τους κομμάτια και έπειτα από τα συνεχόμενα sold out τους σε όλη την Ελλάδα, ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club.

Οι Σκιαδαρέσες εμφανίζονται μαζί με τον Φάνη Ζαχόπουλο στην κιθάρα, τον Χάρη Παρασκευά στο μπάσο και τον Κώστα Χαϊκάλη στον ήχο.

Οι Σκιαδαρέσες μετράνε εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube προτού καν κυκλοφορήσουν ακόμα το πρώτο επίσημο album τους.

Η Όλγα και η Νίκη είναι δίδυμες, δεν κάθισαν να πολυψάξουν το όνομα της μπάντας τους (ή ντουέτου τους;) και έχουν γράψει μερικά από τα πιο άμεσα και ταυτόχρονα συναισθηματικά ποπ διαμαντάκια που έχουμε ακούσει τελευταία.

Αυτή η ευθύτητα και των στίχων τους αλλά και της ενορχήστρωσης τραβούν το ενδιαφέρον και απ’ την πρώτη στιγμή. Και όπως όλα μαρτυρούν, είναι δυο καλλιτέχνιδες που θα απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Μπέσσυ Αργυράκη – Σοφία Αρβανίτη: Έτοιμες για το… πάρτι στο Θέατρο Άλσος

Newsroom

«Friends of Pelagos»: Οι πρώτες γαστρονομικές βραδιές ενθουσίασαν τους επισκέπτες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Newsroom E

Τελευταίες εμφανίσεις για Ρουβά, Melisses και Αναστασία στο Έναστρον

Newsroom