magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Το “Μέσα στη Νύχτα” ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν και βρήκαμε τον λόγο για να κάνεις ένα mini Marathon

Netflix: Η σειρά "Μέσα Στη Νύχτα"

Τί γίνεται όταν ένας στρατιωτικός του ΝΑΤΟ αποφασίζει να καταλάβει το τελευταίο διαθέσιμο αεροπλάνο για να ξεφύγει από έναν αόρατο εχθρό; Η απάντηση στη σειρά “Μέσα στη Νύχτα”.

Το «Μέσα στη νύχτα» είναι η low-budget
σειρά του Netflix που μας απογείωσε

Έξι επεισόδια περίπου 40 λεπτών το καθένα, γεμάτα δράση, αγωνία, ανατροπές αλλά και αρκετά λάθη και αναπάντητα ερωτήματα. Πρόκειται για την πρώτη σειρά βέλγικης παραγωγής που μπαίνει στο Netflix, μετρά ήδη μία σεζόν, ενώ σύντομα πρόκειται να προστεθεί και η δεύτερη.

Netflix: Η σειρά "Μέσα Στη Νύχτα"
Netflix: Η σειρά “Μέσα Στη Νύχτα”

Εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «The Old Axolotl» του Γιάτσεκ Ντουκάι, αυτή η σειρά, είναι μία από τις διεθνείς παραγωγές για τις οποίες η πλατφόρμα δεν δίνει πολλά λεφτά, αλλά τις χρειάζεται για να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του και να απλώνεται σε όλες τις αγορές.

Η σειρά ξεκινάει βράδυ στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, με έναν μαινόμενο Ιταλό αξιωματικό του ΝΑΤΟ, τον Τερέντσιο, ο οποίος αναζητά απεγνωσμένα μια θέση σε πτήση οπουδήποτε προς τη Δύση. Αυτό που τον απασχολεί, είναι να έχει πάντα τον ήλιο στην πλάτη, αφού μόνο όπου ξημερώνει, ο κόσμος πεθαίνει χωρίς καμία αιτία.

Netflix: Η σειρά "Μέσα Στη Νύχτα"
Netflix: Η σειρά “Μέσα Στη Νύχτα”

Μέσα στο αεροπλάνο, ο Τερέντσιο πείθει τους συνεπιβάτες του για την απειλή και εκείνοι καλούνται να πετάξουν στα “σκοτεινά” μέρη του πλανήτη, να βρουν καύσιμα και τρόφιμα, για να μπορέσουν να αντέξουν.

Τα πράγματα φυσικά και γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα, όταν νέοι χαρακτήρες μπαίνουν “στο παιχνίδι” με αποτέλεσμα οι ζωές όλων να αντιμετωπίζουν παραπάνω από μία απειλές.

Σχετικές αναρτήσεις

DODO: Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας στο 63o THESSALONIKI FILM FESTIVAL

News Room M

“Ήτανε μια φορά”: Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά το Νίκο Ξυλούρη – Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 – Ωδείο Ηρώδου Αττικού

News Room A

Δήμος Αθηναίων: Η νέα, εντυπωσιακή τοιχογραφία για τη βιωσιμότητα των πόλεων στη «σκιά» της Ακρόπολης

News Room A