magdasnews.gr
News

Ο Χάρης Δούκας δεν διόρισε τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο – δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ

Ο Δήμος Αθηναίων διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του Ανδρέα, ως διευθύνοντα σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένας διορισμός του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου και ότι αυτός υπηρετεί ως άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Η αξιολόγηση της απόδοσής του θα γίνει με βάση το έργο του, όπως και με όλα τα άλλα μέλη του ΔΣ. Επιπλέον, σημειώνεται ότι κανείς δεν πρέπει να κρίνεται εκ των προτέρων με βάση το όνομα ή την καταγωγή του και ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει χαρακτήρες.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων για τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου

“Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου.Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου.Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους.

Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες”.

Σχετικές αναρτήσεις

Κασσελάκης: Καλώ τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί

News Room G

Πέντε χρόνια χωρίς τον Θέμο

News Room G

Ο Ντόναλντ Τράμπ παρομοίωσε τον εαυτό του με τον Αλεξέι Ναβάλνι

News Room G