magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ο Χάρης Νικολακόπουλος-κορυφαίος Κομμωτής – μας δείχνει 6 χτενίσματα για τις γιορτές

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου πλησιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο, και εκτός από τις φωτεινές και λαμπερές διακοσμήσεις, πρέπει να αποφασίσουμε για τα ντυσίματα που θα επιλέξουμε, και τα χτενίσματα με τα οποία θα εμφανιστούμε.

Ο κομμωτής Χάρης Νικολακόπουλος μας δείχνει 6 χτενίσματα για τις γιορτές

#1 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα με αξεσουάρ μαλλιών

Σίγουρα, το πρώτο χτένισμα είναι μια εξαιρετική επιλογή και από τα αγαπημένα σου, καθώς προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα συνηθισμένα. Είναι κομψό και γυναικείο ταυτόχρονα, κατάλληλο για μια νεανική εμφάνιση κατά τις γιορτές.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, οι κορδέλες και οι στέκες είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες επιλογές. Αυτά τα αξεσουάρ έχουν ανανεώσει τα χτενίσματα στα shows των Altuzarra και Chanel, προσθέτοντας ένα μοναδικό στοιχείο στις εμφανίσεις των μοντέλων. Η χρήση κορδελών, ειδικά διακοσμημένων με κλασικές πέρλες, αποτελεί μια τάση φέτος που αναβαθμίζει το στυλ. Οι πέρλες στις στέκες και τις κορδέλες προσδίδουν μια κλασική διάσταση και προσθέτουν λάμψη στο συνολικό στυλ σου.

#2 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα με πλεξούδα

Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για χριστουγεννιάτικα χτενίσματα χωρίς να συμπεριλάβουμε τις πλεξούδες. Και αν κάποιοι νόμιζαν πως οι πλεξούδες είναι μόνο για το καλοκαίρι, πράγματι κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και για τον χειμώνα, ειδικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Η αβίαστη υφή των messy πλεξουδών και η προσθήκη στερεωμένων τσιμπιδακίων στο εσωτερικό τους για να μην λύνονται, τις καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστές. Έτσι, αν αναζητάς ένα κλασικό, κομψό, και φινετσάτο χτένισμα για τα Χριστούγεννα, και έχεις μακριά ή μεσσαίου μήκους μαλλιά, σίγουρα προτείνω να δοκιμάσεις μια χαλαρή πλεξούδα. Είναι επίσης πρακτική και άνετη επιλογή.

Η Μάγδα Τσέγκου με τον Χάρη Νικολακόπουλο
Η Μάγδα Τσέγκου με τον Χάρη Νικολακόπουλο

#3 Χριστουγεννιάτικο vintage χτένισμα

Ασφαλώς, καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για ορισμένες γυναίκες το να διατηρούν διαχρονικές και vintage εμφανίσεις. Αν αγαπάς τα ρετρό στοιχεία και επιθυμείς μια προσεγμένη εμφάνιση, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για σένα!

Για να επιτύχεις αυτό το κομψό και vintage look, οι δύο σημαντικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται είναι:

  1. Να έχεις την επιθυμία να δημιουργήσεις μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση.
  2. Να είσαι λάτρης των ρετρό στοιχείων.

Είναι προτιμητέο να επιλέξεις να κάνεις αυτό το χτένισμα στο κομμωτήριο για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, αν νιώθεις άνετα να το δοκιμάσεις και να το στήσεις ο ίδιος τακτικά, τότε πιστεύω πως θα είσαι ικανή να το πραγματοποιήσεις με επιτυχία. Εμπιστεύομαι την επιλογή σου και σίγουρα θα φαίνεσαι εκθαμβωτική με αυτό το vintage χτένισμα!

#4 Χριστουγεννιάτικη ιδέα για τα μαλλιά σου: Αφέλειες

Σίγουρα καταλαβαίνω πως υπάρχουν πολλές γυναίκες που επιθυμούν μια αλλαγή στο look τους για τις γιορτές χωρίς να κάνουν κάτι υπερβολικά διαφορετικό.

Ειδικά για όσες έχουν ίσια μαλλιά, η διαχείριση είναι πολύ ευκολότερη, ενώ με τη χρήση του κατάλληλου εργαλείου ισιώματος, μπορεί να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο. Για όσες έχουν σπαστά μαλλιά, ο σωστός χειρισμός και το κατάλληλο styling μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Έτσι, αν θέλεις να ανανεώσεις το look σου για τις εορταστικές ημέρες, η επιλογή των αφελειών μπορεί να είναι η ιδανική λύση. Κλείσε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και δοκίμασε αυτό το στυλ που είναι τόσο ενημερωμένο και κομψό!

#5 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα με κυματιστά μαλλιά 

Με την πλούσια εμπειρία μου, έχω παρατηρήσει πώς τα χτενίσματα με μπούκλες και χαλαρά κυματιστά μαλλιά είναι από τα αγαπημένα επιλογές για πολλές γυναίκες και νεαρά κορίτσια κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και των γιορτών.

Αυτά τα χτενίσματα, με τις ανάλαφρες υφές και τις ρομαντικές μπούκλες, προσθέτουν μια νότα νεότητας και φρεσκάδας. Η σύνδεση με μαύρους δερμάτινους μπερέδες δημιουργεί ένα girly γαλλικό look που ακτινοβολεί στιλ και θηλυκότητα.

Αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το χτένισμα, και ιδιαίτερα χωρίς αξεσουάρ, για να απολαύσεις την ομορφιά του σε αυτές τις όμορφες χειμωνιάτικες μέρες. Είναι ένας τρόπος να αναδείξεις το girly και ενδιαφέρον σου στυλ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

#6 Χριστουγεννιάτικο χτένισμα με χαμηλή αλογοουρά

Θέλεις να δείξεις σε όλους το λαμπερό σου κόσμημα αυτές τις γιορτές; Είτε αυτό είναι το νέο ζευγάρι σκουλαρίκια, είτε το νέο σου κολιέ που θέλεις να βάλεις στις εξόδους σου, τότε μία χαμηλή κλασσική αλογοουρά είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.

Μπορείς να χτενίσεις τα φρεσκολουσμένα μαλλιά και με ένα λαδάκι να περιποιηθείς τις άκρες για να φαίνονται λαμπερές και υγιείς. Κάνε την χωρίστρα στην μέση και πιάσε τα μαλλιά σου μία χαμηλή αλογοουρά χωρίς να τα κρεπάρεις για όγκο, και άπλωσε μία μικρή ποσότητα αφρό στις μπροστινές τούφες για να αποφύγεις το φριζάρισμα.

Βρείτε τον Χάρη Νικολακόπουλο στο Ίνσταγκραμ:


Σχετικές αναρτήσεις

Με 3 βραβεία η Mat. Fashion στα E-Volution Awards!

News Room M

Η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τη νέα collection “JUICY COUTURE F/W 22” για την 30η Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο.

News Room A

Υψηλή ποιότητα και μοναδικό στυλ υποδημάτων από την Wonders Shoes

News Room A