magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Λαμπρές γιορτές με λαμπερή επιδερμίδα απο την Beautycal!

5 Θεραπείες express από την Beautycal για Λαμπερό πρόσωπο πριν τις γιορτές !!

Ο Δεκέμβρης μπήκε και οι γιορτές είναι προ των πυλών. Τραπέζια με φίλους, χριστουγεννιάτικες βόλτες και οικογενειακές συνάξεις αποτελούν μια επιπλέον αφορμή για να αναδείξετε την ομορφιά και την λάμψη σας κάνοντας τον εαυτό σας Ένα δώρο αυτές τις γιορτινές μέρες ώστε  να εντυπωσιάσετε τους πάντες στο χριστουγεννιάτικο η πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν γιατί ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautycal (@beautycal_chalandri)

Η Κατερίνα Τσίκουλη και η Άννα Μαξούτη είναι εδώ για να σας προτείνει 5 αποτελεσματικές αλλά και γρήγορες θεραπείες αισθητικής προσώπου. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας οι έμπειροι αισθητικοί  μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη για σας θεραπεία.
1. Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου 
Ο βαθύς καθαρισμός του πρόσωπου είναι η βάση της ομορφιάς του δέρματος και μία από τις πιο βασικές θεραπείες που εφαρμόζεται στην αισθητική ιατρική. Κύριος στόχος είναι να απομακρύνουμε από το δέρμα την περίσσεια τους σμίγματος, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα και με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την επιδερμίδα μας να ανακτήσει Την φρεσκάδα και την ζωντάνια της. Είναι το Α και το  Ω ενός υγιούς και καθαρού προσώπου.
2.  Θεραπεία Διπλής Ενυδάτωσης
Ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη περιποίηση με διπλή δράση στην ενυδάτωση. Ξεδιψά και ενυδατώνει σε μόλις λίγα λεπτά. Ταυτόχρονα ενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που συμβάλλουν στην κυτταρική συνοχή, για ενδυνάμωση του δερμικού ιστού.
3. Μεσοθεραπεια προσώπου 
Είναι μία τεχνική η οποία υπόσχεται εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα ενυδατώνει αναζωογονεί και συσφίγγει την επιδερμίδα σας εμπλουτίζοντας την με πολύτιμες ουσίες όπως βιταμίνες υαλουρονικό οξύ ιχνοστοιχεία και αλλά ανάλογα με την ανάγκη του κάθε δέρματος
4. Peelings προσώπου 
Είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος ανάπλασης επιδερμίδας και ο καλύτερος τρόπος να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να λάμψει το δέρμα σας.
Η Beautycal σας προτείνει το prx-T33 είναι το peelings της νέας γενιάς που στοχεύει στην βίοαναζωογόνηση του δέρματος χωρίς αποθεραπεία.
Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μέσω του μηχανισμού της βίοανάπλασης.
Δίνει άμεση και λείανση των ρυτίδων, τόνωση και λάμψη του δέρματος μόνο σε 15 λεπτά χωρίς μηχανήματα και βελόνες.
Η Ισχυρή του δράση οφείλεται στην πατενταρισμένη σύνθεση του (33%TCA ,κογικο οξύ και υπεροξείδιο του υδρογόνου).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beautycal (@beautycal_chalandri)

5. Θεραπεία με βιταμίνη C 
Είναι από τα πιο δημοφιλή συστατικά για την φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου. Η θεραπεία με βιταμίνης C επαναφέρει την φωτεινότητα, την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος λειαίνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα λόγο της αντιοξειδωτικής δράσης της  αποκαθιστά  το φωτόγηρασμένο δέρμα και συμβάλλει στον αποχρωματισμό των παναδων.
Λίγα λόγια για την Beautycal
Η Beautycal είναι ένα ινστιτούτο αισθητικής που δημιουργήθηκε με τεράστια αγάπη και προσήλωσή στις ανάγκες μας. Το έμπειρο προσωπικό με συνεχή παρουσία πολλών ετών στο χώρο της αισθητικής προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς και υγείας. Μας  περιμένουν στο εξοπλισμένο στούντιο τους όπου έχουν τη δυνατότητα να μας παρέχουν μεγάλη γκάμα θεραπειών συνδυαστικού χαρακτήρα όπως υπηρεσίες προσώπου, σώματος, αποτρίχωσης, θεραπείας τριχόπτωσης καθώς και ημιμόνιμο μακιγιάζ.Instagram:https://www.instagram.com/beautycal_chalandri/

Σχετικές αναρτήσεις

Η super δυνατή 8λεπτη προπόνηση με το σχοινάκι για να κάψεις τις θερμίδες του Σαββατοκύριακου!

News Room

Καρκίνος ωοθηκών: Ποια τα ύπουλα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε

News Room

Τα Fleggings είναι το νέο fashion trend που θα αγαπήσουν όλες τον Μάρτιο του 2022

News Room M