magdasnews.gr
News

Ο Γ. Τσίπρας θέτει ανοιχτά θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο διευθυντής της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, άνοιξε το θέμα της ηγεσίας ενόψει των ευρωεκλογών, εκφράζοντας την άποψή του ότι το κόμμα πρέπει να προχωρήσει στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ωστόσο, εάν δεν υπάρξει συναίνεση για την υποψηφιότητά του, πρέπει να βρεθεί άλλο άτομο που θα συγκεντρώνει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να εκπροσωπήσει το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Σε σχέση με τις εξελίξεις εντός του κόμματος, ο Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα να επιλυθούν τα προβλήματα και να αποκατασταθεί η πολιτική λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις ευρωεκλογές, προκειμένου να προχωρήσει το κόμμα με ενιαίο μέτωπο.

Αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Τσίπρας υποστήριξε ότι η αδιαμεσολάβητη προσέγγιση δεν είναι κακή, αλλά πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και συναίνεση για τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Επίσης, τόνισε ότι η ηγεσία δεν είναι προνόμιο ενός ατόμου, αλλά κατακτάται με τον σεβασμό και την ανταλλαγή απόψεων.

Ως προς το ερώτημα εάν θα υπάρξει αλλαγή στην ηγεσία μετά τις ευρωεκλογές, ο Τσίπρας εξέφρασε την προσδοκία ότι εάν επιλυθούν τα προβλήματα εσωτερικής λειτουργίας, η ηγεσία μπορεί να παραμείνει ίδια. Όσον αφορά την πιθανότητα επιστροφής του ίδιου του Τσίπρα, είπε ότι αυτό θα βοηθούσε πολύ το κόμμα και το προοδευτικό κοινωνικό σύνολο της χώρας.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: Ψηφίζουμε την αγορά των νέων Canadair – Ευρωπαϊκή συμβολή για τα πολύ περισσότερα που απαιτεί η πρόληψη των φυσικών καταστροφών

News Room G

Πέθανε ο Ο. Τζ. Σίμπσον!

Newsroom

Συνάντηση των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς με τον Στέφανο Κασσελάκη

News Room G