magdasnews.gr
Night life

Πού να πάω το Σάββατο για να ακούσω μουσική με λιγότερο από 20 ευρώ – Τρεις προτάσεις

Ψάχνεις να δεις πού θα πας το Σάββατο 27 Απριλίου για να ακούσεις μουσική;

Σου έχουμε τρεις προτάσεις.

Onirama and Guests στην ταράτσα του Gazarte

Οι Onirama, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες και τις ανατρεπτικές συνεργασίες, επέστρεψαν στο Roof Stage του Gazarte.

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις τους τον περασμένο χειμώνα, επέστρεψαν με ανανεωμένη διάθεση, νέους καλεσμένους και «με μια παρέα τραγούδια» για να χαρίσουν μοναδικά ταξίδια και στον κόσμο της μουσικής.

Με την ανεξάντλητη και εντυπωσιακή τους ενέργεια, οι Onirama για ακόμα μια φορά θα μας παρασύρουν σε ένα μοναδικό πάρτι, «ανακατεύοντας» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και γεμίζοντας τις βραδιές μας με καλά τραγούδια, ρυθμό και χορό!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου Club

Ο Σπύρος Γραμμένος έχει μια ακόμη εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Club. Μετά από πολλές συζητήσεις με το επιτελείο του, δέχτηκε την πρόταση που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, να παίξει με όλη την μπάντα του. Μια διαφορετική παράσταση!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Κατερίνα Παπουτσάκη στη Σφίγγα

Μετά από τέσσερις σούπερ πετυχημένες παραστάσεις, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η ομάδα της δίνει μα παράσταση στη Σφίγγα το Σάββατο 27 Απριλίου. Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις αλλά και μελωδίες του σήμερα, «πειραγμένα» με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα. Τελευταία ευκαιρία!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Αδαμαντίδης, Πετρέλης, Ηλιάδη: Sold out εικόνες από την πρεμιέρα τους

Newsroom E

Η Ευρυδίκη επιστρέφει στο Half Note Jazz Club μετά τα αλλεπάλληλα sold out

Newsroom

Backstage από τη φωτογράφιση της Πέγκυς Ζήνα και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για το “Notes Live” της Κύπρου!

Newsroom E