magdasnews.gr
People & Politics

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατεβαίνει υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατεβαίνει ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατεβαίνει στις ευρωεκλογές 2024 και θα είναι ένας από τους υποψήφιους με τον ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικούν μία θέση στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή ήταν στα ονόματα που είχαν ακούστει τις τελευταίες ημέρες για τα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και καλά πληροφορημένες πηγές του magdasnews.gr επιβεβαιώνουν πως θα είναι υποψήφιος.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει την πλήρη στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη. Εξάλλου, είναι πολιτικό πρόσωπο με πλούσια εμπειρία. Έχει διατελέσει υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής το 2016 με 2018), υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης το 2015 με 2016, καθώς και υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων τον Ιανουάριο 2015 έως τον Σεπτέμβριο 2015, στην πρώτη και στη δεύτερη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όσο αφορά στους υπόλοιπους υποψήφιους, η αξιολόγηση των βιογραφικών, όσων έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Αυτό που μένει λοιπόν τώρα, είναι η επίσημη ανακοίνωση. Άλλωστε, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την συγκρότηση της ευρωλίστας της Κουμουνδούρου.

Σχετικές αναρτήσεις

Δύσκολες ώρες για το Γιώργο Πατούλη – Με το γιό του στο μνημόσυνο της μητέρας του

News Room A

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Θα αγκαλιάσουμε τα ορφανά παιδιά από την Ουκρανία”

News Room A

Νίκος Χαρδαλιάς: Εμβολιάστηκε η κόρη του – Η ανάρτηση στο twitter

News Room A