magdasnews.gr
People & Politics

Ο Πλεύρης «την πέφτει» στην ηγεσία του στρατού για την παρέλαση Κασσελάκη

Ο Πλεύρης «την πέφτει» στην ηγεσία του στρατού για την παρέλαση Κασσελάκη

Τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στο άγημα 36 ατόμων που παρήλασε το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου σε κεντρικό δρόμο της Θήβας, σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφήνει, σε ανάρτησή του στο Twitter, αιχμή για την ηγεσία του Στρατού λόγω της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Θάνος Πλεύρης για τον βηματισμό του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση, το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, είναι το ακόλουθο:

Επίσης, νέα κριτική για την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατιωτικό άγημα που συμμετείχε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θήβα άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, μετά τις αιχμές που άφησε για την ηγεσία του στρατού.

«Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση» είπε ο κ. Πλεύρης στο Action24.

«Με άγημα εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια πράξη. Εγώ το θεωρώ προκλητικό. Πείτε με κολλημένο, κάποιοι μπορεί να θεωρούν “ναι τον φέραμε για 20 ημέρες να τον βάλουμε να κρατάει και τη σημαία”» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.

Όπως σημείωσε «υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να το δούμε αλλά δεν αφορά μόνο τον κ. Κασσελάκη, πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν έχουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Ο κ. Κασσελάκης αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρία και τουαλέτες».

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Κούρκουλα: “Δεν έμεινε στο δικό μου σπίτι ο Λιγνάδης. Δεν είχα ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των ατόμων που προσέγγιζε”

News Room A

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Η επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ στα γραφεία της ΝΔ – Οι 6 Έλληνες με πρόσβαση στο Λευκό Οίκο

News Room A

Πώς θα… αντιμετώπιζε ο Πίνατ τον Κασσελάκη – Η απάντηση Μητσοτάκη

Newsroom