magdasnews.gr
People & Politics

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλέφωνο τον Μάτζικ Τζόνσον – Τον κάλεσε για φαγητό

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τηλεφωνο τον Μάτζικ Τζόνσον - Τον κάλεσε για φαγητό

Ένα απίστευτο τηλεφώνημα δέχθηκε σήμερα ο Μάτζικ Τζόνσον, που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Στην άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής, βρισκόταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο θρύλος του NBA βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, όπου και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του.

“Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να δεχθώ ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Με καλωσόρισε στη χώρα και ήθελε να δει πως πηγαίνει μέχρι στιγμής η επίσκεψή μου. Του είπα ότι αυτή η επίσκεψη είναι καταπληκτική, μου έχει αλλάξει τη ζωή. Από την κουλτούρα μέχρι την ιστορία και το φαγητό, όλα είναι καταπληκτικά. Ο κόσμος μας έχει καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες” ήταν τα λόγια του Μάτζικ Τζόνσον στο Twitter.

Δείτε την ανάρτησή του:

Λίγο αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ευχαρίστησε μέσω Instagram για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας, ενώ του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά και να συζητήσουν για μπάσκετ.

Σχετικές αναρτήσεις

Αποκάλυψη: Κατεβαίνει στις εκλογές ο παλαιοχριστιανός!

Newsroom

Η επτά μηνών μπέμπα που κοιμόταν στο ράντζο στο Δαμάσι που προκάλεσε «τσουνάμι» αγάπης και προσφοράς απ’ όλο τον πλανήτη!

News Room M

Η απάντηση του ανεμβολίαστου Στέφανου Τσιτσιπά μετά το σάλο στα social media

News Room A