magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ωδή στη χαρά, στη θηλυκότητα και στη κομψότητα με τη νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022 της Forel

Έπειτα από 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας και συνεχούς ανοδικής πορείας στον χώρο της μόδας η αμιγώς ελληνική εταιρεία ενδυμάτων Forel προαναγγέλλει την επιστροφή μας στο φως μέσα από μία νέα συλλογή που αποτελεί ωδή στη χαρά, στη θηλυκότητα και στη κομψότητα.

Η ανάγκη κάθε σύγχρονης γυναίκας να βρεθεί ξανά κάτω από το φως του ήλιου εμπνέει τους ταλαντούχους σχεδιαστές της Forel οι οποίοι δανείστηκαν τα πιο ζωηρά κι ελπιδοφόρα χρώματα του ουράνιου τόξου για να δημιουργήσουν μία από τις πιο λαμπερές και γοητευτικές συλλογές των τελευταίων ετών. Έτσι μετουσιώνεται η ανάγκη μας να συναντηθούμε ξανά, να κατακτήσουμε κάθε γωνιά της πόλης, να απολαύσουμε κάθε στιγμή και, φυσικά, να αφεθούμε ξανά στην αγκαλιά της ανοιξιάτικης φύσης.

Asya Yershova/
Asya Yershova/
Asya Yershova/

Από τις θηλυκές floral δημιουργίες και τα φωτεινά εμπριμέ σε γεωμετρικά μοτίβα μέχρι τις πιο νωχελικές γήινες αποχρώσεις που μας καλούν για στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, η συλλογή αναμένεται να συναρπάσει κάθε σύγχρονη γυναίκα προσφέροντάς της μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές για κάθε περίσταση χωρίς, φυσικά, να λείπουν οι πλέον κλασικές δημιουργίες Forel χάρη στις οποίες η εταιρεία έχει αποκτήσει διεθνή φήμη.

Από τη νέα αυτή, φωτεινή και γεμάτη ενθουσιασμό, σεζόν δεν μπορεί να λείπει και η συλλογή Forel by Vassilis Zoulias που επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ με τη μεγαλύτερη έως τώρα συλλογή του. Ο καλύτερος Έλληνας σχεδιαστής, του οποίου η δημιουργίες πάντα χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη ματιά του, συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τη Forel σχεδιάζοντας κομψά, θηλυκά και δυναμικά κομμάτια ικανά να απογειώσουν τη γυναικεία σιλουέτα και γκαρνταρόμπα.

Ο διάσημος φωτογράφος Θανάσης Κρίκης αποτύπωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις νέες συλλογές Forel μέσα από μια ακόμα εντυπωσιακή καμπάνια.

Ζήστε από κοντά την εμπειρία των νέων συλλογών Forel και Forel by Vassilis Zoulias για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022 κάνοντας μια επίσκεψη στα ανανεωμένα corners της Forel στο Attica City Link και στο Golden Hall αλλά και μέσα από το www.forel.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ό,τι φοβάσαι το έλκεις για να το θεραπεύσεις οριστικά!

News Room

Προσευχήσου στον αρχάγγελο Ραφαήλ για να φύγει κάθε πόνος

News Room

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες με ένα φυσικό αναπλαστικό λάδι

News Room