magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Οι Αξεπέραστες Μουσικές Δημιουργίες της Μεγάλης Οθόνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι Αξεπέραστες Μουσικές Δημιουργίες της Μεγάλης Οθόνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Παρασκευή 14/01 στις 20:30

Ένα μουσικό ταξίδι  στο χρόνο μέσα από εναν πρωτότυπο συνδυασμό ήχου και εικόνας ο οποίος αγγίζει τις αισθήσεις με έναν ιδιαίτερα συγκινησιακό τρόπο…

Μια περιπλάνηση  στις μεγαλύτερες  μουσικές συνθέσεις, διασκευασμένες για πιάνο, που έντυσαν τις ωραιότερες  δημιουργίες του Παγκόσμιου αλλά και Ελληνικού Κινηματογράφου.

Σολίστ στο πιάνο: Κωνσταντίνος Ζουριδάκης
Καλλιτεχνική επιμέλεια/ Παρουσίαση: Μαρία Παγκάλη

Οι Αξεπέραστες Μουσικές Δημιουργίες της Μεγάλης Οθόνη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα διδασκαλίας μουσικής βιβλιοθήκη του συλλόγου “Οι φίλοι της Μουσικής” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ημερομηνία: Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022
Ώρα: 20:30

Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικες διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).

Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

Σχετικές αναρτήσεις

Αννούλα Μώρου: Διασκευάζει το απόλυτο νησιώτικο hit “Tώρα Πετώ” με την remix-υπογραφή του dj Valentino (video)

News Room M

Η Λόλα Γιαννοπούλου παρουσιάζει το τραγούδι “The removal”

News Room A

Ελληνικό box office: Αυτές τις ταινίες είδαμε στα σινεμά το περασμένο τετραήμερο

News Room A