magdasnews.gr
People & Politics

Οι selfies Μητσοτάκη από το Μοσχάτο – «Δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους»

Οι selfies Μητσοτάκη από το Μοσχάτο - «Δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους»

Θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επιφύλαξαν το Σάββατο 30 Μαρτίου, στον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου κάτοικοι, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, τοπικοί φορείς και στελέχη του κόμματος.

«Η πιο ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη στην Ευρώπη είναι η Νέα Δημοκρατία και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, όλες και όλοι. Όλες και όλοι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι, γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν είμαι εγώ, δεν είναι τα στελέχη, είστε όλες και όλοι εσείς. Και καθώς θα πάμε στο συνέδριο για τα 50 μας χρόνια, πιστεύω ότι όλοι μας θα έχουμε μέσα μας τις αναμνήσεις από αυτή την πορεία. Όλοι μας έχουμε μια ιστορία να πούμε για το πώς η Νέα Δημοκρατία ακούμπησε τις ζωές μας και αυτό είναι τελικά που μας κάνει ισχυρούς» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, μετά την επίσκεψή του στο Μοσχάτο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα γυρίσαμε στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο! Μία εβδομάδα πριν το 15ο συνέδριο θέλησα να βρεθώ δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους. Η προσοχή της παράταξής μας είναι στραμμένη πάνω από όλα στα προβλήματα της κοινωνίας και στην επίλυσή τους. Σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Σχετικές αναρτήσεις

Χωρισμένη στα δύο η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα – Ξανά στο “μικροσκόπιο” η περιουσία του!

News Room A

Η Έλενα Ακρίτα κατάφερε να τα πει όλα σε τρεις λέξεις: “Άντρας παλιάς ντροπής”

News Room A

Προανακριτική – Καλογρίτσας: Στο κανάλι ήμουν «μπροστινός», είχα τις μετοχές του Νίκου Παππά

News Room A