magdasnews.gr
People & Politics

Τα δύο ονόματα-έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάλαβε κανείς στην αρχή

Ανακοινώθηκαν οι 151 πρώτοι υποψήφιοι που διεκδικούν μία θέση στις προκριματικές εκλογές για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2024.

Ανάμεσα στα ονόματα όμως, ήταν και δύο που στην αρχή δεν κατάλαβε κανείς ότι είναι υποψήφιοι για… υποψήφιοι.

Μεταξύ των προσώπων λοιπόν, που θα λάβουν μέρος στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 14 Απριλίου βρίσκεται και το όνομα της Ολυμπιονίκη και πρώην πρωταθλήτριας στην ιστιοπλοΐα Σοφίας Μπεκατώρου. Η Σοφία Μπεκατώρου συνέβαλε τα μέγιστα να ξεκινήσουν οι αποκαλύψεις για το ελληνικό «metoο» όταν βρήκε το σθένος να εξομολογηθεί την κακοποίηση που υπέστη από παράγοντα της ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας.

Επίσης, ο επιχειρηματίας γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου και πρώην παίκτης Survivor, Νάσος Παπαργυρόπουλος, με ένα βίντεο στο Instagram εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον παρακίνησαν να στείλει αίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μίλησα με κανένα πολιτικό αρχηγό και με κανένα κόμμα. Είδα μια ανοικτή πλατφόρμα που είχε δημιουργήσει ο Στέφανος, και πιστεύω ότι αυτές οι ανοιχτές διαδικασίες προσδιορίζουν καλύτερα εμένα και γενικότερα την Ελλάδα. Αυτό που κάνουν τα παραδοσιακά κόμματα όπου οι λίγοι επιλέγουν για τους πολλούς, δεν γίνεται εδώ. Τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση οι πολλοί μπορούν να επιλέξουν αυτούς που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στην ευρωβουλή», προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι «ήθελα πρώτα να με επιλέξει σε μια πρώτη φάση ο Έλληνας πολίτης και μετά εάν δούμε ότι πράγματι με θέλει να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο».

Σχετικές αναρτήσεις

Από το τμήμα Φιλολογίας Πατρών στην Sega!

News Room A

Συγκλονίζει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την απώλεια της συζύγου του (βίντεο)

News Room A

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ λύνει 7 απορίες για το εμβόλιο του κορωνοϊού – “Τι θα πάθω αν κάνω το εμβόλιο κι έχω κορωνοϊό;”

News Room A