magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Οι «Τέλειοι Ξένοι» συνεχίζουν μέχρι τέλος Απριλίου

τέλειοι ξένοι

Οι «Τέλειοι Ξένοι», του Πάολο Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου και Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θοδωρή Μαροσούλη, συνεχίζουν μέχρι τέλος Απριλίου.

Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επέστρεψε από τον Οκτώβρη στο θέατρο Αθηνά, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι.

Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «Τέλειοι Ξένοι», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Netflix: Οι νέες σειρές και οι ταινίες που βλέπουμε την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου

News Room A

Διογένης: Το teaser του νέου του τραγουδιού «Το κορίτσι μου», «μυρίζει» μεγάλο hit (video)

News Room A

Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ” – «100 χρόνια πριν…» – Μουσικό σχήμα “Οι Λούστροι” – Κυριακή 10 Ιουλίου, Προβλήτα / Ιτέα

News Room A