magdasnews.gr
People & Politics

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Κωνσταντάτου. «Σ’ αγαπάω…μ’ ακούς»

Με ένα σπαρακτικό κείμενο ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, αποχαιρέτησε τον πατέρα του Κώστα Κωνσταντάτο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί στην παραλία του Αλίμου μπροστά στα μάτια της γυναίκας του Ειρήνης.

Σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου, νωρίς το πρωί, ο 75 χρονος
πήγε στην παραλία του Αλίμου με την σύζυγο του για μπάνιο και βγαίνοντας από το νερό ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και εκεί έχασε τις αισθήσεις του.
Κανείς δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει, ούτε και ο ναυαγοσώστης της παραλίας, παρά το γεγονός ότι του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση αλλά και απινιδωτή.

Το ασθενοφόρο σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε μετά από αρκετή ώρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Βούλας όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τι θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Δήμαρχος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συντετριμμένος  εμπνευσμένος  από το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη .

«Καλο ταξίδι πατέρα μου …

Ότι αγαπώ είναι δικό σου και ότι είμαι είσαι εσύ δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά τόσο ξαφνικά ……έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στην σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά….τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα, τόσες δοκιμασίες , τόσα κτυπήματα αλλά σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα!
Σ αποχαιρετώ με την φωτογραφία που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν.
Σ αγαπώ……..μ ακους;»

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου:

 

Ο Κώστας Κωνσταντάτος, ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός, πρόσχαρος, καλοσυνάτος, ευγενής, αυθεντικός, παράδειγμα οικογενειάρχη και ανθρώπου. Το χαρακτηριστικό χαμόγελο και η αισιοδοξία του ακόμη και στα πολύ δύσκολα, ήταν αυτά που τον συνόδευαν πάντα και μετέδιδε στους δυο του γιούς Γιάννη και Γιώργο αλλά και στην οικογένεια του και τους φίλους του αφήνοντας τους μια πολύτιμη «κληρονομιά».
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5:30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη.

Καλή δύναμη στη οικογένεια του και καλό παράδεισο στον ίδιο .

Σχετικές αναρτήσεις

Θρήνος! Πέθανε ο πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Δαϊλάκης

News Room A

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία Παπούλια – Τριήμερο πένθος

News Room A

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο εξηγεί γιατί αποκλήρωσε τους συγγενείς του (video)

News Room A