magdasnews.gr
News

Ποιες είναι οι πιο δηµοφιλείς περιοχές κατοικίας και οι τιµές τους

Από την πανελλαδική έρευνα για τα ακίνητα πρώτης γραμμής προκύπτει ότι η τιμή για την αγορά ενός σπιτιού 100 τ.μ. σε ασφαλή περιοχή κοντά σε σχολεία, με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης μπορεί να κυμαίνεται από 288.000 ευρώ στην καλύτερη περίπτωση έως και πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Η Κάτω Γλυφάδα, το κέντρο της Νέας Σμύρνης, το Καλαμάκι, η Άνω Ηλιούπολη, το Κολωνάκι, η περιοχή Χίλτον, το κέντρο της Αργυρούπολης, το κέντρο του Παγκρατίου, η Άνω Γλυφάδα και το κέντρο των Βριλησσίων είναι οι πιο δημοφιλείς περιοχές για κατοικία στην Αττική, με τις υψηλότερες τιμές πώλησης και ενοικίασης.

Στη Θεσσαλονίκη, η Νέα Παραλία και το κέντρο της Κομοτηνής ξεχωρίζουν ως οι περιοχές με τις υψηλότερες αξιολογήσεις, με τιμές από 2.000 έως 2.250 ευρώ ανά τ.μ. για πώληση και 8-10 ευρώ ανά τ.μ. για ενοικίαση.

Η αίσθηση ασφάλειας είναι κρίσιμη για την επιλογή περιοχής, με το κέντρο του Παγκρατίου, το Κολωνάκι, το κέντρο της Νέας Σμύρνης, το Καλαμάκι και η Άνω και Κάτω Γλυφάδα να παρέχουν τη μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στην Αθήνα, και τις περιοχές Μαρτίου, Ιπποκράτειο, Αγία Τριάδα, Περαία και Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη να ξεχωρίζουν για την ασφάλεια που προσφέρουν.

Σχετικές αναρτήσεις

Την Τετάρτη το απόγευμα μεταβαίνει στις Βρυξέλλες ο Κυρ. Μητσοτάκης

News Room G

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στον Βόλο: Περιέλουσε με οινόπνευμα την πρώην σύζυγό του και απείλησε ότι θα την κάψει

News Room G

Διαβάστε τον Ρυθμό Επικαιρότητας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

News Room G