magdasnews.gr
News

Πώς έγινε το τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Βίντεο ντοκουμέντο – Θρήνος για τον 27χρονο που σκοτώθηκε

Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Αττική, αυτή τη φορά στο Πόρτο Ράφτη, με έναν άνδρα νεκρό και μια γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Aπέραντη είναι η θλίψη στην κοινωνία του Μαρκοπούλου από την είδηση του θανάτου του 27χρονου Νίκου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από το τροχαίο στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.

Την ίδια ώρα, αγωνία υπάρχει και για την συνοδηγό του οχήματος η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 27χρονου οδηγού ο οποίος έμαθε από τους γιατρούς πως το παιδί του δεν βρίσκεται στη ζωή και λέει πως ο Νίκος είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο από το οποίο χθες βράδυ ανασύρθηκε νεκρός.

Πώς συνέβη το τροχαίο σοκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος και η 22χρονη συνοδηγός κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητο του πρώτου στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, στις 11 το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το όχημά τους εξετράπη της πορείας του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προσέκρουσε αρχικά σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια έπεσε σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Από την πρόσκρουση σημειώθηκαν φθορές και σε σταθμευμένο ΙΧ επί της λεωφόρου.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του και τη γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε και τους δύο νεαρούς στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με τον 27χρονο άνδρα να υποκύπτει στα τραύματά του, ενώ η 22χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Σχετικές αναρτήσεις

Τέλος εποχής: Ο Κλοπ αποχωρεί απο την Λίβερπουλ

News Room G

Χρυσοχοϊδης: Δεν θα αφήσουμε την τρομοκρατία να αναβιώσει

News Room G

Σοκ στη Γιούτα: Μητέρα και πατριός βίαζαν τη 15χρονη κόρη τους γιατί «είναι πιο ασφαλές από το σεξ με αγνώστους»!

Newsroom