magdasnews.gr
News

Τέλος εποχής: Ο Κλοπ αποχωρεί απο την Λίβερπουλ

Η απόφαση δεν είναι ψέμα, αλλά σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα ότι, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα χωρίσει τους δρόμους της με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Με ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, ο Κλοπ ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω των λογαριασμών της Λίβερπουλ στα social media. Ο Γερμανός προπονητής εξέφρασε την εξάντλησή του και τον κόπο που αισθάνεται, αναφέροντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που αποφάσισε να τερματίσει τη θητεία του στην ομάδα.

“Θα αποχωρήσω από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Καταλαβαίνω ότι η είδηση θα σοκάρει πολλούς, ωστόσο θα εξηγήσω την απόφασή μου. Αγαπώ τα πάντα σχετικά με αυτό το κλαμπ. Αγαπώ την πόλη, τους οπαδούς μας. Αγαπώ την ομάδα, το στάφ, τα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση. Είμαι… πως να το πω; Έχω εξαντληθεί. Δεν έχω κανένα πρόβλημα τώρα φυσικά. Το γνωρίζω καιρό τώρα. Είμαι πολύ καλά τώρα αλλά δεν μπορώ να ασκήσω αυτό το επάγγελμα πλέον. Μετά από όλα τα χρόνια που ήμασταν μαζί και μετά τα όσα περάσαμε μαζί… Ο σεβασμός μου για εσάς μεγάλωσε, η αγάπη μου για εσάς μεγάλωσε και το ελάχιστο που σας χρωστάω είναι η αλήθεια. Και αυτή είναι η αλήθεια.”

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές της Λίβερπουλ, καθώς κατέκτησε πολλούς τίτλους συμπεριλαμβανομένων του πρωταθλήματος Premier League, του Champions League, του League Cup, του FA Cup και του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων, αλλά τώρα φαίνεται ότι ολοκληρώνει την εποχή του στην ομάδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Έφτασαν στην Αθήνα τα πρώτα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία

News Room G

Σοκαρισμένος ο Ρίσι Σούνακ για την είδηση της ασθένειας του Καρόλου

News Room G

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ψήφισμα που εκφράζει σοβαρές ανησυχίες για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

News Room G