magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πώς να επιλέξω τα σωστά σκουλαρίκια για το πρόσωπό μου

σκουλαρίκια

Τα σκουλαρίκια αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ για να προβάλλουμε τα πιο όμορφα σημεία και χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, εάν επιλεγεί σωστά, μπορεί να απογειώσει ή να αποδυναμώσει τελείως την εμφάνισή μας. Επομένως, η απάντηση στην ερώτηση «τι σκουλαρίκια να βάλω;» είναι πολύ σημαντική.

Τα σκουλαρίκια είναι ίσως το πιο σημαντικό από όλα τα υπόλοιπα κοσμήματα, διότι βρίσκονται διαρκώς στο οπτικό πεδίο αυτού που συνομιλεί μαζί σου.

Είτε είναι μικρά, είτε oversized, τραβούν αμέσως τα βλέμματα και δίνουν ένα fresh & luxurious twist στο κάθε σύνολό σου.

Τι γίνεται, όμως, όταν έχεις διχαστεί και δεν ξέρεις ποιο από τα σκουλαρίκια σου να επιλέξεις;

Η fashion designer και youtuber, Justine Leconte, εξηγεί στο παρακάτω βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πρέπει να επιλέγεις συγκεκριμένα σκουλαρίκια με βάση το σχήμα προσώπου σου.

Και αν έχεις οβάλ πρόσωπο, είσαι η πιο τυχερή από όλες. Γιατί πολύ απλά μπορείς να φοράς ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πάντως, η επιλογή των σκουλαρικιών μπορεί να γίνει είτε ταιριάζοντας τα σκουλαρίκια με το σχήμα του προσώπου μας, είτε με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών μας, τον τόνο του δέρματος μας, το event που θα παραστούμε και σίγουρα με την προσωπικότητά μας.

Τα σκουλαρίκια, υπέροχα αυτά κοσμήματα, πέρα το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ισορροπία του προσώπου, μπορούν να ενισχύσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά που έχει.

Σχέδια με επίκεντρο τα αυτιά σου – καρφιά ή μικρά σε μέγεθος – αναδεικνύουν τα μάτια, ενώ ένα σχέδιο τύπου chandelier τονίζει τη γραμμή του σαγονιού.

Σχετικές αναρτήσεις

5 πυρηνικές πεποιθήσεις για ισχυρότερη αυτοπεποίθηση!

News Room

Ημερολόγιο ωορρηξίας για να υπολογίσετε τις γόνιμες μέρες σας (εικόνα)

News Room

Δείτε πώς έγινε το πρόσωπο μιας γυναίκας που δεν έβαλε καμία κρέμα επί ένα μήνα [photos]

News Room