magdasnews.gr
People & Politics

Πού θα βρίσκεται την Τρίτη η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Η Πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου πιο έμπειρη και ώριμη από ποτέ, είναι ευρέως γνωστό, πως πλέον έχε ρίξει όλο το βάρος της στο να διαχειριστεί το στοίχημα που της εμπιστεύτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να οργανώσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση. Η Κυρία Αγγελοπούλου, στα πλαίσια των επισκέψεων της σε όλη την Ελλάδα με θεσμικούς φορείς την Τρίτη  6 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί την πανέμορφή Πρέβεζα.  

Ο Δήμος Πρέβεζας ανακοίνωσε την επίσκεψη της Προέδρου στην Πρέβεζα, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως για συνάντηση με τα μέλη της  Επιτροπής «ΠΡΕΒΕΖΑ 2021»,  την ενημέρωση των θεσμικών φορέων, καθώς και επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία του Δήμου.

 Η Πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου θα μεταβεί αρχικά στο Δημαρχείο όπου θα την υποδεχτεί ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος  και  θα συναντηθεί με την επιτροπή ενώ στη συνέχεια θα παραστεί στην ενημέρωση των θεσμικών φορέων στη Θεοφάνειο και τέλος θα μεταβεί ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο Δήμο, στο ιστορικό Ζάλογγο.

 Στα γραφεία της επιτροπής στην Αθήνα, τα οποία στεγάζονται στον Πύργο των Αθηνών, οι συνεργάτες της εργάζονται πυρετωδώς για τις εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σταδιακά και θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα γι’αυτό και ονομάστηκαν «Γιορτές των Πόλεων».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Βιβλιοπωλείο της Αποστολικής Διακονίας

News Room G

Πρώην υφυπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής έφτιαξε… λίστα με τραγούδια για τη «γαλάζια γενιά»

Newsroom

Φωτογραφία: Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε τη σημαία με τον πράσινο ήλιο στο Βρετανικό Μουσείο

Newsroom