magdasnews.gr
People & Politics

Πρίγκιπας Χάρι: Το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το κέντρο απεξάρτησης

Βρήκε και δεύτερη δουλειά ο Πρίγκιπας Χάρι

Στις καταχρήσεις το είχε ρίξει ο πρίγκιπας Χάρι, από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με πήγες μέσα από το παλάτι.

Συγκεκριμένα όταν ο πρίγκιπας Κάρολος, έμαθε ότι ο γιος του καπνίζει μαριχουάνα και πίνει αλκοόλ, τον έστειλε σε κλινική απεξάρτησης, σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Επίσης, επειδή ο πρίγκιπας Χάρι δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του και ειδικά τον θάνατο της μητέρας του, είχε ως διέξοδο τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι δοκίμασε για πρώτη φορά ναρκωτικά, μέσω ενός φίλου του, σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο Tetbury. Ο γιος του πρίγκιπα Καρόλου, έκανε συχνή χρήση και ένας από τους υπηρέτες του, τον μύρισε και κατάλαβε τι συνέβαινε, ειδοποιώντας τον γιο της βασίλισσας.

Στη συνέχεια, ο Πρίγκιπας Κάρολος ζήτησε από τον μεγάλο του γιο, Πρίγκιπα Γουίλιαμ να προτείνει στον Χάρι, να περάσει λίγο χρόνο στην κλινική Featherstone για να εξοικειωθεί με τους κινδύνους ναρκωτικών.

«Δεν έχει νόημα να κρύψουμε την αλήθεια. Αυτά είναι τα γεγονότα, αφήστε τους ανθρώπους να κρίνουν τη δική τους ζωή», φαίνεται να είχε πει ο Πρίγκιπας Κάρολος στον στενό του κύκλο, σχετικά με την έκθεση που θα έπαιρνε το ζήτημα, της ξέφρενης ζωής του γιου του.

Σχετικές αναρτήσεις

Μίλτος Τεντόγλου: Ευχαριστημένος που κατάφερα να πάρω μετάλλιο – Τι είπε για τη στήριξη της πολιτείας (video)

News Room A

Αυτός είναι ο σκύλος που υιοθέτησε ο πρωθυπουργός και τριγυρνάει στο Μαξίμου

News Room M

Ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου “καρφώνει” τον Φουρθιώτη, για τη μαϊμού συνέντευξη Ιερώνυμου: Ηθικά ανεπίτρεπτη πράξη

News Room A